Taalprogramma's van taalliefhebbers

Onze passie voor talen heeft ons geïnspireerd om intelligente hulpmiddelen, producten en diensten te ontwerpen die de wereld verbinden en meertalige communicatie eenvoudiger maken. Welkom bij Translated Labs, waar ideeën tot leven komen!

Wat is Translated Labs?

Translated Labs is de ruimte waar iedereen onze nieuwste projecten kan bekijken, van de meest geavanceerde vertaaltechnologieën via hulpmiddelen voor zakelijke productiviteit tot entertainmenttoepassingen. Alle programma's zijn klaar om te worden gedownload of gebruikt zoals ze zijn, en de meeste zijn ook toegankelijk via API of op GitHub. Veel plezier!

Ontdek onze hulpmiddelen

Alexa-vaardigheid Translated

Met de Translated-vaardigheid voor Amazon Alexa kan men woorden en korte zinnen vertalen naar 35 talen, met slechts een eenvoudig spraakcommando.
Het is geïnstalleerd door 1,3 miljoen gebruikers en is vermeld in The New York Times als een van de meest leuke en nuttige apps die beschikbaar zijn voor Alexa.

Meer informatie

Meeting Recorder

Meeting Recorder is uw persoonlijke assistent voor vergaderingen. Het registreert en schrijft automatisch uw vergaderingen uit, en u kunt in de opnames zoeken naar woorden en zinsdelen.

Meer informatie

Whisperer

Whisperer is uw discrete tolk. Hiermee kunt u begrijpen wat mensen om u heen zeggen, in 29 talen. Lees de transcriptie op uw scherm of sluit uw oortelefoons aan om het te horen.

Meer informatie

MyMemory

MyMemory is het professionele alternatief voor Google Translate. Het zoekt naar de vertaling die u nodig hebt in 's werelds grootste database van professioneel vertaalde inhoud. Deze database is gemaakt op basis van een verzameling openbaar beschikbare tweetalige documenten van de Europese Unie en de Verenigde Naties en bevat meer dan 40 miljard woorden.

Meer informatie

Onze Open Source Stack

Open Source
Professional CAT-tool

MateCat is een computerondersteund vertaalprogramma voor professionals dat gedeelde vertaalgeheugens, een taalkundige kwaliteitscontrole en neurale adaptieve machinevertaling combineert.

Ontvang de broncode

Neem contact op met Lead Developer
Open source
machinevertaling

ModernMT is onze neurale adaptieve machinevertaling die is ontworpen voor vakmensen. MMT staat bovenaan in wetenschappelijke wedstrijden zoals WMT18.

Broncode ontvangen

Neem contact op met Lead Developer
Open source
contentextractie

MateCat-filters converteren bestanden naar XLIFF en omgekeerd, zonder de indeling te verliezen. Het ondersteunt momenteel 71 bestandsformaten, waaronder Google Drive.


Broncode ontvangen

Contact opnemen met Hoofdontwikkelaar

Onze experimenten

Spoken Language Identifier

Spoken Language Identifier detecteert automatisch de taal van een gesproken tekst. U kunt het gebruiken om opnames van 1 seconde tot 1 minuut te classificeren. Het ondersteunt momenteel 8 talen.

Meer informatie of de API ontvangen
Terminology Extractor

Dit programma haalt automatisch de terminologie van een technisch onderwerp uit een geschreven tekst. Het kan vertalers helpen de problemen in een document te identificeren en het proces van woordenlijsten maken vereenvoudigen.

Meer informatie of de API ontvangen
Readability analyzer

Schriftelijke informatie, vooral op het internet, moet gemakkelijk leesbaar en goed gestructureerd zijn. Deze applicatie helpt u te begrijpen of een tekst gemakkelijk leesbaar is of moet worden verbeterd.

Meer informatie of de API ontvangen
Language Identifier

Language Identifier detecteert automatisch de taal van een geschreven tekst. Het kan ook worden gebruikt om het onderwerp van een geschreven tekst te identificeren in een taal die u niet begrijpt.

Meer informatie
Semantic relationships

Wat hebben de woorden vliegtuig, vogel en helikopter met elkaar gemeen? Deze applicatie zoekt naar semantische relaties in een tekst door de statistische eigenschappen van woorden te analyseren.

Meer informatie
Translated Love

Translated Love is een origineel nummer met de meeste talen in hetzelfde nummer in de muziekgeschiedenis. Het is ook een experiment om te laten zien dat de psychologische profilering van internetgebruikers kan worden gebruikt om een boodschap van liefde en vrede te promoten.

Meer informatie
Translation Party

Wat gebeurt er wanneer je een Engelse zin vertaalt naar het Japans en vervolgens terug naar het Engels, als in een oneindige lus? Het proberen waard! En vergeet niet om de leukste resultaten met je vrienden te delen.

Meer informatie

Onderzoek en publicaties

Translated heeft een actieve rol in onderzoek op het gebied van kunstmatige intelligentie en vooral natuurlijketaalverwerking. We werken sinds 2008 met topuniversiteiten en onderzoekscentra, sponsoren hun projecten en zijn co-auteur van verschillende wetenschappelijke artikelen.

Meer informatie

Dit kan ik beter!

We zijn voortdurend op zoek naar geweldige ingenieurs met een wereldwijde oriëntatie.
Neem contact op als je denkt dat je een van deze applicaties kunt verbeteren.

Neem contact op