translatedlabs.com

Translated Love

Translated Love este o melodie originală care conține cele mai multe limbi în aceeași piesă din istoria muzicii: 38 de limbi (și voci) diferite într-o singură melodie.

Urmărește videoclipul Translated Love

Translated Love este, de asemenea, un experiment pentru a demonstra faptul că realizarea de profiluri psihologice ale utilizatorilor de internet și inteligența artificială pot fi utilizate pentru a promova un mesaj de dragoste și pace, și nu numai în scopuri controversate, precum promovarea Brexit și alegerea cu succes a lui Trump prin stârnirea fricii și urii.

Am creat mai multe postări folosind text și imagini diferite pentru a promova videoclipul, fiecare dintre acestea fiind legată de una dintre trăsăturile de personalitate identificate în teoria Big Five. Am validat asocierea postare/trăsătură de personalitate printr-un test cu 100 de persoane, publicând apoi postările pe diferite rețele sociale. Pe Facebook, de exemplu, am folosit instrumentele de realizare a profilurilor oferite de sistemul de gestionare a anunțurilor publicitare pentru a asocia clasele de utilizatori cu trăsăturile de personalitate OCEAN, definind un public pentru fiecare dintre cele cinci postări enumerate mai jos

Postările au fost traduse în mai multe limbi și publicate pe Facebook. În mai puțin de o lună de promovare, au fost înregistrate peste 2 milioane de vizionări.

Ascultă melodia Translated Love și află mai multe despre ea aici: http://translated.love

Ia legătura cu noi.

Suntem aici pentru a-ți răspunde la întrebări

și a te ajuta să obții ceea ce vrei.

Contactează-ne