translatedlabs.comTranslated Love

Translated Love is een origineel nummer met de meeste talen op hetzelfde nummer in de muziekgeschiedenis: 38 verschillende talen (en stemmen) in één nummer.

Bekijk de video van Translated Love

Translated Love is ook een experiment om te laten zien dat de psychologische profilering van internetgebruikers en kunstmatige intelligentie kan worden gebruikt om een boodschap van liefde en vrede te promoten in plaats van voor verschillende controversiële doeleinden, zoals het bevorderen van Brexit en de succesvolle verkiezing van Trump door angst en haat aan te wakkeren.

We hebben verschillende berichten gemaakt met wisselende tekst en afbeeldingen erin om de video te promoten, en elk gekoppeld aan een van de karaktereigenschappen die in de Big Five-theorie worden geïdentificeerd. We valideerden de associatie tussen de berichten en karaktertrekken door 100 personen te testen en vervolgens de berichten op verschillende sociale netwerken te publiceren. Op Facebook hebben we bijvoorbeeld de profileermiddelen van het advertentiebeheersysteem gebruikt om de gebruikersklassen te associëren met OCEAN-karaktereigenschappen, waarbij we een doelpubliek definieerden voor elk van de vijf onderstaande berichten

De berichten zijn naar meerdere talen vertaald en op Facebook gepubliceerd. In minder dan een maand promotie werden ze meer dan 2 miljoen keer bekeken.

Luister hier naar Translated Love en lees er meer over: http://translated.love

Neem contact op.

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden

en u te helpen met uw wensen.

Contact opnemen