translatedlabs.com

Translated Love

Translated Love er en original sang som inneholder musikkhistoriens høyeste antall språk på samme spor – 38 ulike språk (og stemmer) i en og samme sang.

Se Translated Love-videoen

Translated Love er også et eksperiment for å vise at psykologisk profilering av internettbrukere og kunstig intelligens kan brukes til å fremme et budskap om kjærlighet og fred, heller enn til kontroversielle formål som det å fremme Brexit eller Trumps vellykkede valg gjennom å oppmane til frykt og hat.

Vi har laget flere innlegg med ulike tekster og bilder for å fremme videoen, og har knyttet hver og en av disse til karaktertrekkene som identifiseres av femfaktormodellen. Vi validerte forholdet mellom innlegg og personlighet ved å teste 100 individer, for deretter å publisere innleggene på forskjellige sosiale nettverk. På Facebook brukte vi for eksempel profileringsverktøyene fra annonsehåndteringssystemet for å forbinde brukerklassene med OCEAN-karaktertrekk, og definerte en målgruppe for hver av de fem innleggene du ser nedenfor

Innleggene ble oversatt til flere språk og publisert på Facebook. På under en måned fikk vi mer enn to millioner visninger.

Lytt til Translated Love og finn ut mer her: http://translated.love

Ta kontakt.

Vi er her for å svare på spørsmålene dine

og hjelpe deg med å oppnå det du ønsker.

Kontakt oss