translatedlabs.com

Translated Love

A Translated Love egy eredeti dal, amely a zenetörténelemben a legtöbb nyelvet szólaltatja meg egy zeneszámon belül: egyetlen dalban 38 különböző nyelvet (és hangot) hallhat.

Nézze meg a Translated Love videót

A Translated Love egyúttal egy kísérlet annak bemutatására, hogy az internethasználók pszichológiai profilozása és a mesterséges intelligencia nemcsak ellentmondásos célokat szolgálhat, mint Trump sikeres megválasztása vagy a Brexit a félelem- és gyűlöletkeltéssel, hanem a szeretet és a béke üzenetének terjesztését is.

A videó reklámozása érdekében több bejegyzést is létrehoztunk különböző szöveggel és képekkel, és mindegyiket összekapcsoltuk a Big Five-elméletben azonosított személyiségjegyek egyikével. 100 személy tesztelésével ellenőriztük a bejegyzés-személyiségjegy társítás érvényességét, majd közzétettük a bejegyzéseket különböző közösségi hálózatokon. A Facebookon például a hirdetési rendszer által biztosított profilozási eszközöket használtuk, hogy a felhasználói osztályokat az OCEAN-személyiségjegyekhez társítsuk, meghatározva az öt üzenet közönségét

A bejegyzéseket több nyelvre is lefordítottuk, majd közzétettük a Facebookon. A kevesebb mint egy hónapos hirdetés során több mint 2 milliószor nézték meg a videót.

Hallgassa meg a Translated Love dalt, és tudjon meg többet a projektről: http://translated.love

Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk a kérdéseit,

és segítsünk a céljai elérésében.

Kapcsolat