translatedlabs.com

Translated Love

Translated Love on laulu, joka on käännetty useimmille kielille musiikin historiassa: 38 eri kieltä (ja ääntä) yhdessä kappaleessa.

Katso Translated Love -video

Translated Love on myös kokeilu, joka osoittaa, että internetin käyttäjien ja tekoälyn psykologista profilointia voidaan käyttää rakkauden ja rauhan viestin edistämiseen useiden kiistanalaisten tarkoitusten sijaan; jälkimmäisiin kuuluu esimerkiksi Brexitin ja Trumpin onnistuneiden valintojen edistäminen yllyttämällä pelkoon ja vihaan.

Loimme useita julkaisuja käyttämällä erilaista tekstiä ja kuvia videon mainostamiseksi ja linkitimme jokaisen yhteen Big Five -mallin viidestä suuresta luoteenpiirteestä. Vahvistimme julkaisun ja luonteenpiirteen suhteen testaamalla 100 henkilöä ja julkaisimme sitten viestit eri sosiaalisissa verkostoissa. Esimerkiksi Facebookissa käytimme mainostenhallintajärjestelmän tarjoamia profilointityökaluja yhdistääksemme käyttäjäluokat OCEAN-luonteenpiirteisiin. Näin määrittelimme yleisön jokaiselle alla luetellulle viidelle julkaisulle.

Julkaisut käännettiin useille kielille ja julkaistiin Facebookissa. Alle kuukauden mittaisessa mainoskampanjassa kertyi yli 2 miljoonaa katselua.

Kuuntele Translated Love ja hanki lisätietoja siitä täältä: http://translated.love

Ota yhteyttä.

Olemme valmiina vastaamaan kysymyksiisi

ja auttamaan sinua saamaan haluamasi.

Ota meihin yhteyttä