translatedlabs.com

Translated Love

Translated Love er en original sang med musikhistoriens højeste antal sprog i det samme nummer: 38 forskellige sprog (og stemmer) i en enkelt sang.

Se Translated Love-videoen

Translated Love er også et eksperiment for at vise, at den psykologiske profilering af internetbrugere og kunstig intelligens kan bruges til at fremme et budskab om kærlighed og fred snarere end til flere kontroversielle formål, herunder fremme af Brexit og Trumps vellykkede valg gennem tilskyndelse til frygt og had.

Vi skabte flere indlæg ved hjælp af forskellige tekster og billeder til at promovere videoen ved at knytte hvert enkelt til et af de karaktertræk, der blev identificeret i Big Five Theory. Vi validerede sammensætningen af indlæg og karaktertræk ved at teste 100 personer og derefter offentliggøre indlæggene på forskellige sociale netværk. På Facebook brugte vi for eksempel de profileringsværktøjer, der blev leveret af annoncestyringssystemet til at knytte brugerklasser til OCEAN-karaktertræk ved at definere en målgruppe for hvert af de fem indlæg, der er anført nedenfor.

Indlæggene blev oversat til flere sprog og offentliggjort på Facebook. Efter mindre end en måneds kampagne var der mere end to millioner visninger.

Lyt til Translated Love, og få mere at vide om den her: http://translated.love

Kontakt os.

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål

og hjælpe dig med at få det, du ønsker.

Kontakt os