translatedlabs.com

Kielistä innostuneiden luomat kielityökalut

Intohimomme kieliin on inspiroinut meitä suunnittelemaan älykkäitä työkaluja, tuotteita ja palveluja, jotka yhdistävät maailman ja helpottavat monikielistä viestintää. Tervetuloa Translated Labs -työkaluihin, joiden avulla ideat heräävät henkiin!

Mikä on Translated Labs?

Translated Labs on tila, jossa kaikki halukkaat pääsevät tutustumaan uusimpiin projekteihimme edistyneimmästä kielikäännösteknologiasta yritystoiminnan tuottavuustyökaluihin ja viihdesovelluksiin. Kaikki työkalut ovat valmiita ladattaviksi tai käytettäviksi sellaisenaan, ja suurimpaan osaan niistä pääsee myös sovellusliittymän kautta tai GitHubissa. Nauti!

Tutustu työkaluihimme

Alexa Translated Skill

Amazon Alexa Translated Skillin avulla voit kääntää sanoja ja lyhyitä lauseita 37 kielelle pelkällä yksinkertaisella äänikomennolla.
4,5 miljoonaa käyttäjää on asentanut sen kesäkuun 2017 ja toukokuun 2020 välisenä aikana, ja se on esitelty The New York Timesissa yhtenä hauskimmista ja hyödyllisimmistä Alexalle saatavilla olevista sovelluksista.

Lisätietoja

Meeting Recorder

Meeting Recorder, kokousten tallennin, on henkilökohtainen avustajasi kokouksissa. Meeting Recorder tallentaa ja litteroi kokoukset automaattisesti ja antaa sinun hakea sanoja ja lauseita nauhoituksista.

Lisätietoja

Whisperer

Whisperer on hienovarainen tulkkisi. Sen avulla voit ymmärtää, mitä ihmiset ympärilläsi puhuvat. Whisperer ymmärtää 29 eri kieltä. Lue tekstitys näytöltä tai kytke kuulokkeet ja kuuntele.

Lisätietoja

MyMemory

MyMemory on ammattimainen vaihtoehto Google Translatelle. Se etsii tarvitsemasi käännöksen maailman suurimmasta ammattimaisesti käännetyn sisällön tietokannasta. Tämä tietokanta on luotu julkisesti saatavilla olevista kaksikielisistä Euroopan unionin ja YK:n asiakirjoista, ja se sisältää yli 40 miljardia sanaa.

Lisätietoja

Avoimen lähdekoodin pino

Ammattimainen avoimen lähdekoodin
CAT-työkalu

Matecat on ammattilaisille tarkoitettu tietokoneavusteinen käännöstyökalu, joka yhdistää yhteistyönä koostetut käännösmuistit, kielellisen laadunvarmistuksen ja neuroverkkoihin perustuvan adaptiivisen konekäännöksen.

Nouda lähdekoodi

Ota yhteyttä johtavaan kehittäjään
Avoimen lähdekoodin
konekäännös

ModernMT on ammattilaisille sunniteltu neuroverkkoihin perustuva käännöskone. ModernMT on sijoittunut huipulle tieteellisissä kilpailuissa, kuten WMT18:ssa.

Nouda lähdekoodi

Ota yhteyttä johtavaan kehittäjään
Avoimen lähdekoodin
sisällön purku

Matecatin suodattimet muuntavat XLIFF-tiedostot toiseen muotoon ja takaisin menettämättä muotoilua. Se tukee tällä hetkellä 71 tiedostomuotoa, mukaan lukien Google Drivea.


Nouda lähdekoodi

Ota yhteyttä johtavaan kehittäjään

Kokeilut

Puhutun kielen tunnistin

Puhutun kielen tunnistin tunnistaa puhutun tekstin kielen automaattisesti. Voit käyttää sitä luokittelemaan äänitteet, joiden pituus on yhdestä sekunnista yhteen minuuttiin. Se tukee tällä hetkellä kahdeksaa kieltä.

Lisätietoja tai Hanki sovellusliittymä
Termistön purkaja

Tämä työkalu purkaa automaattisesti teknisen aiheen termistön kirjoitetusta tekstistä. Se voi auttaa kääntäjiä tunnistamaan asiakirjan vaikeudet ja yksinkertaistamaan sanastojen luomista.

Lisätietoja tai Hanki sovellusliittymä
Luettavuusanalysaattori

Kirjallisen tiedon on etenkin internetissä oltava helppolukuista ja hyvin jäsenneltyä. Tämä sovellus auttaa sinua ymmärtämään, onko teksti helposti luettavissa vai tarvitseeko sitä parantaa.

Lisätietoja tai Hanki sovellusliittymä
Kielentunnistin

Kielentunnistin tunnistaa kirjoitetun tekstin kielen automaattisesti. Sitä voidaan käyttää myös tunnistamaan sinulle vieraalla kielellä kirjoitetun tekstin aihe.

Lisätietoja
Semanttiset suhteet

Mitä yhteistä on sanoilla lentokone, lintu ja helikopteri? Tämä sovellus etsii semanttisia suhteita tekstistä analysoimalla sanojen tilastollisia ominaisuuksia.

Lisätietoja
Translated Love

Translated Love on alkuperäinen kappale, jossa on eniten kieliä samassa kappaleessa koko musiikin historiassa. Se on myös kokeilu, joka osoittaa, että internetin käyttäjien psykologista profilointia voidaan käyttää edistämään rakkauden ja rauhan viestiä.

Lisätietoja
Translation Party

Mitä tapahtuu käännettäessä englanninkielinen lause japaniksi ja sitten taas englanniksi, ikään kuin loputtomassa silmukassa? Kokeile! Äläkä unohda jakaa hauskimpia tuloksia ystävillesi.

Lisätietoja

Tutkimus ja julkaisut

Translatedilla on aktiivinen rooli keinoälyn ja erityisesti luonnollisen kielen prosessoinnin tutkimuksessa. Olemme tehneet yhteistyötä huippuyliopistojen ja tutkimuskeskusten kanssa vuodesta 2008 lähtien mm. sponsoroimalla niiden projekteja ja kirjoittamalla yhteistyössä useita tieteellisiä artikkeleita.

Lisätietoja

Pystyn parempaan!

Pyrimme jatkuvasti palkkaamaan hyviä insinöörejä, joilla on kyky ajatella globaalisti.
Ota yhteyttä, jos uskot voivasi parantaa jotakin näistä sovelluksista.

Ota yhteyttä