translatedlabs.com

Læsbarhedsanalysator

Oplysninger om læsbarhedsanalysen

Introduktion

Ordenes og sætningernes længde har indflydelse på, hvor let det er at læse og forstå en given tekst. Korte ord er normalt mere almindelige (Zipfs lov). Der kræves mindre abstraktionsevne for at forstå korte sætninger. Læsbarhedsanalysen kan være nyttig i forhold til at forbedre en tekst og gøre den mere tilgængelig.

Hvorfor har vi udviklet dette?

Læsbarhedsindekset fortæller os, hvor let det er at firstå en given tekst. En velskrevet tekst er effektiv, let at forstå og hurtig at læse. Dette indeks hjælper os med at forstå tekstens kompleksitet for bedre at planlægge oversætternes og korrekturlæsernes aktiviteter. Det er vigtigere end nogensinde før, at skriftlige oplysninger, især på internettet, er direkte og velstrukturerede. Denne analyse kan hjælpe med at opnå begge målsætninger.

Teknologi


Læsbarhed

Læsbarhed beregnes ved hjælp af Gulpease Index. Dette indeks er blevet implementeret for italiensk, engelsk og fransk. For tysk og spansk er det kun læsbarhedsindekset, der fungerer. Hvis dit sprog endnu ikke understøttes, og du er interesseret i denne teknologi, skal du kontakte os

Terminologi

Den anvender Poisson-statistikker, den maksimale sandsynlighedsberegning og omvendt dokumentfrekvens mellem frekvensen af ord i et givet dokument og en generisk samling på 100 millioner ord per sprog. Den bruger en sandsynligs-tagger for en del af talen, der tager højde for muligheden af, at en bestemt rækkefølge af ord kan være et udtryk. Den skaber n-grammer af ord ved at minimere den relative entropi. For yderligere oplysninger henvises der til terminologuudtræk.

Jeg kan gøre det bedre.

Vi ønsker hele tiden at ansætte dygtige udviklere med et globalt tankesæt.
Kontakt os, hvis du mener, du kan forbedre nogle af disse applikationer.

Tag kontakt til os

Se nærmere på vores eksperimenter

Identifikator af det talte sprog

Identifikatoren af det talte sprog registrerer automatisk sproget i en talt tekst. Du kan bruge den til at kategorisere optagelser fra 1 sekund til 1 minut. Den understøtter i øjeblikket 8 sprog.

Få mere at vide, eller Hent API
Terminologiudtrækker

Dette værktøj trækker automatisk terminologien for et teknisk emne ud af en skreven tekst. Det kan hjælpe oversættere med at identificere problemerne i et dokument og forenkle processen med at oprette ordlister.

Få mere at vide, eller Hent API
Læsbarhedsanalysator

Skriftlige oplysninger, især på internettet, skal være lette at læse og godt struktureret. Denne applikation hjælper dig med at finde ud af, om en tekst er læt at læse, eller om den skal forbedres.

Få mere at vide, eller Hent API
Sprogidentifikator

Sprogidentifikatoren registrerer automatisk sproget i en skreven tekst. Den kan også anvendes til at identificere emnet i en skreven tekst på et sprog, du ikke forstår.

Få mere at vide
Semantiske relationer

Hvad har ordene fly, fugl og helikopter til fælles? Denne applikation søger efter semantiske relationer i en tekst ved at analysere ordenes statistiske egenskaber.

Få mere at vide
Translation Party

Hvad sker der, når du oversætter en engelsk sætning til japansk og derefter tilbage til engelsk i én ubrudt handling? Prøv engang! Og glem ikke at dele de sjoveste resultater med dine venner.

Få mere at vide