translatedlabs.com

Automatische taalidentificatie

Informatie over de Taalidentificator

Introductie

Een Langauge Identifier is een automatische classificator. Het berekent de gelijkenis van een tekst met eerder ingevoegde referentieteksten.

Technologie

Het creëert een n-dimensionale weergave van de tekst (Vector Space Model) door de statistische eigenschappen van de bytesequenties in de tekst als coördinaten te gebruiken. Het voert dezelfde bewerking uit op eerder ingevoegde referentieteksten. In de n-dimensionale ruimte heeft de ingevoegde tekst een precieze positie. De referentietekst die er het dichtstbij ligt, is degene die er het meest op lijkt.

Waarom hebben we dit ontwikkeld?

Deze technologie is een integraal onderdeel van een spider die nuttige informatie voor onze vertalers van internet kan halen.

Als automatische classificator kan het eenvoudig worden gebruikt om aan te geven in welke categorie een document behoort door voorbeelddocumenten te verstrekken. Zo gebruiken we het ook om onze correspondentie te classificeren en om het onderwerp van een geschreven tekst te identificeren in een taal die we niet begrijpen.

Ik wil het hebben!

Als u geïnteresseerd bent in deze technologie, lees dan meer over Translated Labs en onze diensten voor natuurlijke taalverwerking.

Dit kan ik beter!

We zijn voortdurend op zoek naar geweldige ontwikkelaars met een wereldwijde oriëntatie.
Neem contact op als u denkt dat u een van deze applicaties kunt verbeteren.

Neem contact op

Bekijk onze experimenten

Identificator voor gesproken taal

Identificator voor gesproken taal detecteert automatisch de taal van een gesproken tekst. U kunt het gebruiken om opnames van 1 seconde tot 1 minuut te classificeren. Het ondersteunt momenteel 8 talen.

Meer informatie of de API kopen
Terminologie-extractor

Dit programma haalt automatisch de terminologie van een technisch onderwerp uit een geschreven tekst.Het kan vertalers helpen problemen in een document te identificeren en het proces van woordenlijsten maken vereenvoudigen.

Meer informatie of de API kopen
Leesbaarheidsanalysator

Schriftelijke informatie, vooral op het internet, moet gemakkelijk leesbaar en goed gestructureerd zijn.Deze applicatie helpt u te begrijpen of een tekst gemakkelijk leesbaar is of verbeterd moet worden.

Meer informatie of de API kopen
Taalindentificator

Taalidentificator detecteert automatisch de taal van een geschreven tekst. Het kan ook worden gebruikt om het onderwerp van een geschreven tekst te identificeren in een taal die u niet begrijpt.

Meer informatie
Semantische relaties

Wat hebben de woorden vliegtuig, vogel en helikopter met elkaar gemeen? Deze applicatie zoekt naar semantische relaties in een tekst door de statistische eigenschappen van woorden te analyseren.

Meer informatie
Translation Party

Wat gebeurt er wanneer u een Engelse zin vertaalt naar het Japans en vervolgens terug naar het Engels, als in een oneindige lus? Probeer het maar eens! Vergeet niet om de grappigste resultaten met uw vrienden te delen.

Meer informatie