translatedlabs.com

Automatisk sprogidentifikator

Oplysninger om sprogidentifikatoren

Introduktion

En sprogidentifikator er en automatisk klassificering. Den beregner ligheden af en tekst med tidligere indførte referencetekster.

Teknologi

Det skaber en n-dimensionel repræsentation af teksten (Vector Space Model) ved hjælp af de statistiske egenskaber for byte-sekvenserne, der findes som koordinater i teksten. Den udfører den samme handling på tidligere indførte referencetekster. I det n-dimensionelle rum vil den indførte tekst have en nøjagtig position. Den referencetekst, der er tættest på, vil være den, der ligner mest.

Hvorfor har vi udviklet dette?

Denne teknologi er en integreret del af et system, som er i stand til at udtrække nyttige oplysninger fra nettet til vores oversættere.

Som automatisk klassificerer, kan den ved at give eksempler på dokumenter, let anvendes til at afgøre i hvilken kategori et dokument hører til. Vi anvender den også til at klassificere vores korrespondance og til at identificere emnet for en skreven tekst på et sprog, vi ikke forstår.

Den vil jeg gerne have!

Hvis du er interesseret i denne teknologi, kan du læse mere om Translated Labs og vores tjenester til naturlig sprogbehandling.

Jeg kan gøre det bedre.

Vi ønsker hele tiden at ansætte dygtige udviklere med et globalt tankesæt.
Kontakt os, hvis du mener, du kan forbedre nogle af disse applikationer.

Tag kontakt til os

Se nærmere på vores eksperimenter

Identifikator af det talte sprog

Identifikatoren af det talte sprog registrerer automatisk sproget i en talt tekst. Du kan bruge den til at kategorisere optagelser fra 1 sekund til 1 minut. Den understøtter i øjeblikket 8 sprog.

Få mere at vide, eller Hent API
Terminologiudtrækker

Dette værktøj trækker automatisk terminologien for et teknisk emne ud af en skreven tekst. Det kan hjælpe oversættere med at identificere problemerne i et dokument og forenkle processen med at oprette ordlister.

Få mere at vide, eller Hent API
Læsbarhedsanalysator

Skriftlige oplysninger, især på internettet, skal være lette at læse og godt struktureret.Denne applikation hjælper dig med at finde ud af, om en tekst er læt at læse, eller om den skal forbedres.

Få mere at vide, eller Hent API
Sprogidentifikator

Sprogidentifikatoren registrerer automatisk sproget i en skreven tekst. Den kan også anvendes til at identificere emnet i en skreven tekst på et sprog, du ikke forstår.

Få mere at vide
Semantiske relationer

Hvad har ordene fly, fugl og helikopter til fælles?Denne applikation søger efter semantiske relationer i en tekst ved at analysere ordenes statistiske egenskaber.

Få mere at vide
Translation Party

Hvad sker der, når du oversætter en engelsk sætning til japansk og derefter tilbage til engelsk i én ubrudt handling? Prøv engang! Og glem ikke at dele de sjoveste resultater med dine venner.

Få mere at vide