translatedlabs.com

Automatisk språkidentifikator

Informasjon om språkidentifikatoren

Introduksjon

En språkidentifikator er en automatisk klassifiserer. Den beregner en teksts likhet med tidligere innsatte referansetekster.

Teknologi

Det skaper en n-dimensjonal representasjon av teksten (vektor rom-modellen) ved å bruke de statistiske egenskapene til byte-sekvensene som er å finne som koordinater i teksten. Den utfører samme operasjon på tidligere innsatte referansetekster. I det n-dimensjonale rommet vil den innsatte teksten ha en presis plassering. Referanseteksten som er nærmest, er den som ligner den mest.

Hvorfor har vi utviklet dette?

Denne teknologien er en integrert del av en indekseringsrobot som er i stand til å ekstrahere nyttig informasjon fra nettet til oversetterne våre.

Som automatisk klassifiserer kan dette enkelt brukes til å si hvilken kategori et dokument tilhører ved å gi eksempler på dokumenter. Vi bruker den også til å klassifisere korrespondansene våre og til å identifisere emnet i en skrevet tekst på et språk vi ikke forstår.

Jeg vil ha dette!

Hvis du er interessert i denne teknologien, kan du lese mer om Translated labs og språkteknologitjenestene våre.

Jeg kan gjøre dette bedre!

Vi er stadig på utkikk etter å ansette dyktige utviklere med et globalt tankesett.
Ta kontakt hvis du tror du kan forbedre noen av disse applikasjonene.

Ta kontakt

Utforsk eksperimentene våre

Talespråkidentifikator

Talespråkidentifikatoren gjenkjenner automatisk språket i en skrevet tekst. Du kan bruke den til å klassifisere opptak på mellom ett sekund og ett minutt. Den støtter foreløpig åtte språk.

Finn ut mer eller få tak i API
Terminologiekstraktor

Dette verktøyet skiller automatisk ut terminologi relatert til et teknisk emne fra skrevet tekst.Det kan hjelpe oversettere med å identifisere utfordringer i dokumentet og forenkle prosessen med å lage ordlister.

Finn ut mer eller få tak i API
Lesbarhetsanalysator

Skriftlig informasjon, særlig på internett, må være lettlest og godt strukturert.Denne applikasjonen hjelper deg med å forstå hvor lettlest en tekst er, eller om den trenger forbedringer.

Finn ut mer eller få tak i API
Språkidentifikator

Språkidentifikatoren oppdager automatisk språket i en skrevet tekst. Verktøyet kan også brukes til å identifisere temaet i en skrevet tekst på et språk du ikke forstår.

Finn ut mer
Semantiske forhold

Hva har ordene «fly», «fugl» og «helikopter» til felles?Denne applikasjonen søker etter semantiske forhold i en tekst ved å analysere hvert ords statistiske egenskaper.

Finn ut mer
Translation Party

Hva skjer når du oversetter en engelsk setning til japansk, og deretter tilbake til engelsk i en evig sirkel? Prøv, da vel! Og ikke glem å dele de morsomste resultatene med vennene dine.

Finn ut mer