translatedlabs.com

Världens största översättningsminne

Visa projekt

MyMemory är världens största översättningsminne.

Det har skapats genom att samla översättningsminnen från Europeiska unionen och FN, och anpassa de bästa domänspecifika flerspråkiga webbplatserna.

Du kan söka efter översättningar i MyMemory via ett webbgränssnitt, ett API och flera plugin-program för CAT-verktyg och integreringar

Du kan ladda ner översättningsminnen i TMX-format och använda dem med ditt CAT-verktyg, eller så kan du också bidra till att göra MyMemory ännu bättre med dina egna minnen eller genom att redigera poster. När ingen mänsklig översättning hittas för dina meningar, kommer MyMemory att hjälpa dig med banbrytande teknologi för maskinöversättning.

För närvarande innehåller MyMemory 4 401 923 570 mänskligt översatta segment

Vår Open Source Stack

Open Source
Professional CAT-verktyg

MateCat är ett datorassisterat översättningsverktyg för proffs som kombinerar samverkande översättningsminnen, språklig QA och neural adaptiv maskinöversättning.

Skaffa källkod

Kontakta huvudutvecklare
Open Source
Maskinöversättning

ModernMT är vår neurala, adaptiva maskinöversättning utformad för proffs. MMT har rankats högt i vetenskapliga tävlingar som t.ex. WMT18.

Hämta källkod

Kontakta huvudutvecklare
Open Source
Utvinning av innehåll

MateCat-filter konvertera XLIFF-filer och vice versa, utan att förlora formatering. För närvarande stöds 71 filformat, inklusive Google Drive.


Skaffa källkod

Kontakta chefsutvecklare

Kontakta oss.

Vi finns här för att svara på dina frågor,

och hjälpa dig att få det du vill ha.

Kontakta oss