translatedlabs.com

Cea mai mare memorie de traducere din lume

Vezi proiectul

MyMemory este cea mai mare memorie de traducere din lume.

Aceasta a fost creată prin colectarea memoriilor de traducere de la Uniunea Europeană și Națiunile Unite și alinierea celor mai bune website-uri multilingve specifice domeniului.

Poți căuta traduceri în MyMemory prin intermediul unei interfețe web cu utilizatorul, unui API și mai multor pluginuri și integrări pentru instrumente CAT.

Poți descărca memorii de traducere în format TMX și le poți utiliza cu instrumentul CAT ales, sau poți contribui la îmbunătățirea MyMemory cu memoriile tale ori prin editarea intrărilor. Dacă nu este găsită nicio traducere umană pentru propozițiile tale, MyMemory te va ajuta cu tehnologia de traducere automată de ultimă generație.

În prezent, MyMemory conține 4.401.923.570 de segmente traduse uman

Gama noastră de produse open source

Instrument CAT profesionist
open source

MateCat este un instrument de traducere asistată de calculator pentru profesioniști, care combină memorii de traducere colaborative, asigurarea calității lingvistice și traducere automată neurală adaptativă.

Obține codul sursă

Contactează dezvoltatorul principal
Traducere automată
open source

ModernMT este serviciul nostru de traducere automată neurală adaptativă conceput pentru profesioniști. MMT s-a clasat pe primele locuri în concursuri științifice, precum WMT18.

Obține codul sursă

Contactează dezvoltatorul principal
Extragere de conținut
open source

Filtrele MateCat convertesc fișierele XLIFF și invers, fără a pierde formatarea. Acceptă în prezent 71 de formate de fișiere, inclusiv Google Drive.


Obține codul sursă

Contactează dezvoltatorul principal

Ia legătura cu noi.

Suntem aici pentru a-ți răspunde la întrebări

și a te ajuta să obții ceea ce vrei.

Contactează-ne