translatedlabs.com

's Werelds grootste vertaalgeheugen

Project bekijken

MyMemory is 's werelds grootste vertaalgeheugen.

Het is gemaakt door vertaalgeheugens van de Europese Unie en de Verenigde Naties te verzamelen en de beste domeinspecifieke meertalige websites bij elkaar te brengen.

U kunt zoeken naar vertalingen in MyMemory via een webgebruikersinterface, een API en verschillende CAT-hulpprogramma-plug-ins en integraties

U kunt vertaalgeheugens downloaden in TMX-formaat en deze gebruiken met uw CAT-programma naar keuze, en u kunt ook bijdragen met uw geheugens om MyMemory nog beter te maken of door lemma's te bewerken. Wanneer er geen menselijke vertaling voor uw zinnen wordt gevonden, helpt MyMemory u met de modernste machinevertalingstechnologie.

Momenteel bevat MyMemory 4.401.923.570 door mensen vertaalde segmenten

Onze Open Source Stack

Open Source
Professional CAT-tool

MateCat is een computerondersteund vertaalprogramma voor professionals dat gedeelde vertaalgeheugens, een taalkundige kwaliteitscontrole en neurale adaptieve machinevertaling combineert.

Broncode ontvangen

Contact opnemen met Hoofdontwikkelaar
Open source
machinevertaling

ModernMT is onze neurale adaptieve machinevertaling die is ontworpen voor vakmensen. MMT staat bovenaan in wetenschappelijke wedstrijden zoals WMT18.

Broncode ontvangen

Contact opnemen met Hoofdontwikkelaar
Open source
contentextractie

MateCat-filters converteren bestanden naar XLIFF en omgekeerd, zonder de indeling te verliezen. Het ondersteunt momenteel 71 bestandsformaten, waaronder Google Drive.


Broncode ontvangen

Contact opnemen met Hoofdontwikkelaar

Neem contact op.

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden

en u te helpen met uw wensen.

Contact opnemen