translatedlabs.com

Verdens største oversettelsesminne

Se prosjektet

MyMemory er verdens største oversettelsesminne.

Det har blitt skapt ved å samle oversettelsesminner fra EU og FN, og å tilpasse de beste domenespesifikke flerspråklige nettstedene.

Du kan søke etter oversettelser i MyMemory via et nettbasert brukergrensesnitt, en API og flere CAT-programtillegg og -integrasjoner

Du kan laste ned oversettelsesminner i TMX-format og bruke dem med det CAT-verktøyet du foretrekker, eller bidra til å gjøre MyMemory enda bedre med dine minner eller ved å redigere oppføringer. Når det ikke finnes noen menneskegjort oversettelse av setningene dine, hjelper MyMemory deg med det siste innen maskinoversettelsesteknologi.

For øyeblikket inneholder MyMemory 4 401 923 570 segmenter oversatt av mennesker.

Våre åpen kildekode-produkter

Åpen kildekode
Profesjonelt CAT-verktøy

MateCat er et datamaskinassistert oversettelsesverktøy for fagfolk som kombinerer felles oversettelsesminner, språklig kvalitetssikring og maskinoversettelse med nevral læreevne.

Få tak i kildekode

Kontakt sjefsutvikler
Åpen kildekode
Maskinoversettelse

ModernMT er vår maskinoversettelse med nevral læreevne som er utviklet for fagfolk. MMT har blitt rangert øverst i vitenskapelige konkurranser som WMT18.

Få tak i kildekode

Kontakt sjefsutvikler
Åpen kildekode
Innholdsekstraksjon

MateCat-filtre konverterer til og fra XLIFF-filer uten å miste noe av formateringen. For øyeblikket støttes 71 filformater, inkludert Google Drive.


Få tak i kildekode

Kontakt sjefsutvikler

Ta kontakt.

Vi er her for å svare på spørsmålene dine

og hjelpe deg med å oppnå det du ønsker.

Kontakt oss