translatedlabs.com

Maailman suurin käännösmuisti

Näytä projekti

MyMemory on maailman suurin käännösmuisti.

Se on luotu keräämällä käännösmuisteja Euroopan unionilta ja Yhdistyneiltä kansakunnilta ja yhdistämällä parhaat erityisalan monikieliset verkkosivustot.

Voit etsiä käännöksiä MyMemorysta verkkokäyttöliittymän, sovellusliittymän ja useiden CAT-työkaluliitännäisten ja integrointien kautta

Voit ladata käännösmuistit TMX-muodossa ja käyttää niitä valitsemassasi CAT-työkalussa. Voit myös auttaa parantamaan MyMemorya muisteillasi tai muokkaamalla kirjauksia. Jos lauseillesi ei löydy ihmisen tekemää käännöstä, MyMemory auttaa sinua huipputason konekäännöstekniikalla.

Tällä hetkellä MyMemory sisältää 4 401 923 570 ihmisen kääntämää segmenttiä

Avoimen lähdekoodin pino

Ammattimainen avoimen lähdekoodin
CAT-työkalu

MateCat on ammattilaisille tarkoitettu tietokoneavusteinen käännöstyökalu, joka yhdistää yhteistyönä koostetut käännösmuistit, kielellisen laadunvarmistuksen ja neuroverkkoihin perustuvan adaptiivisen konekäännöksen.

Nouda lähdekoodi

Ota yhteyttä johtavaan kehittäjään
Avoimen lähdekoodin
konekäännös

ModernMT on neuroverkkoihin perustuva käännöskone, joka on suunniteltu ammattilaisille. MMT on sijoittunut huipulle tieteellisissä kilpailuissa, kuten WMT18:ssa.

Nouda lähdekoodi

Ota yhteyttä johtavaan kehittäjään
Avoimen lähdekoodin
sisällön purku

MateCatin suodattimet muuntavat XLIFF-tiedostot toiseen muotoon ja takaisin menettämättä muotoilua. Se tukee tällä hetkellä 71 tiedostomuotoa, mukaan lukien Google Drive.


Nouda lähdekoodi

Ota yhteyttä johtavaan kehittäjään

Ota yhteyttä.

Olemme valmiina vastaamaan kysymyksiisi

ja auttamaan sinua saamaan haluamasi.

Ota meihin yhteyttä