translatedlabs.com

Verdens største oversættelses-hukommelse

Se projekt

MyMemory er verdens største oversættelseshukommelse.

Den er blevet oprettet ved at indsamle oversættelseshukommelser fra EU og FN og sammenligne de bedste domænespecifikke flersprogede websteder.

Du kan søge efter oversættelser i MyMemory via en internetbaseret brugergrænseflade, en API og flere CAT-værktøjsplugins og -integrationer

Du kan downloade oversættelseshukommelser i TMX-format og bruge dem sammen med dit CAT-værktøj, eller du kan bidrage til at gøre MyMemory endnu bedre med dine egne hukommelser eller ved at redigere data. Når der ikke findes nogen menneskeudført oversættelse til dine sætninger, hjælper MyMemory dig med avanceret maskinoversættelsesteknologi.

I øjeblikket indeholder MyMemory 4.401.923.570 menneskeoversatte segmenter

Vores open source-stack

Open source
Professionelt CAT-værktøj

MateCat er et CAT-værktøj (Computer-Assisted Translation) til fagfolk, og det kombinerer fælles oversættelseshukommelser, sproglig kvalitetskontrol og neural adaptiv maskinoversættelse.

Hent kildekode

Kontakt chefudvikleren
Open source
Maskinoversættelse

ModernMT er vores neurale adaptive maskinoversættelse, der er udviklet til fagfolk. MMT har rangeret øverst i videnskabelige konkurrencer som f.eks. WMT18.

Hent kildekode

Kontakt chefudvikleren
Open source
Indholdsudtræk

MateCat-filtre konverter til og fra XLIFF-filer uden at miste formatering. Det understøtter i øjeblikket 71 filformater, herunder Google Drev.


Hent kildekode

Kontakt chefudvikleren

Kontakt os.

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål

og hjælpe dig med at få det, du ønsker.

Kontakt os