translatedlabs.com

Muntlig språkidentifierare

Muntlig språkidentifierare är en tjänst som försöker avgöra vilket språk som talas i en ljudinspelning.
Modellen stöder för närvarande 8 språk: engelska, spanska, italienska, franska, tyska, portugisiska, nederländska och ryska.

Du kan testa Muntlig språkidentifierare på flera olika sätt: spela in ditt ljud, ladda upp en ljudfil eller använd ett av våra exempel:

Information om Muntlig språkidentifierare

Introduktion

Muntlig språkidentifierare är en tjänst som försöker avgöra vilket språk som talas i en ljudinspelning.

Modellen stöder för närvarande 8 språk: engelska, spanska, italienska, franska, tyska, portugisiska, nederländska och ryska.

Ljudformat som stöds: WAV, FLAC, OGG.

Teknologi

Modellen använder ihoplänkade och återkommande neurala nätverk upplärda med hjälp av data bestående av tiotals timmars tal. Detta är en modell som använder en rå vågform som input och gör inga antaganden gällande fonetiken eller grammatiken för de språk som beaktas. Istället försöker den uppfatta alla relevanta egenskaper i ljudet från datan. Den producerar sannolikhetsfördelningen över de språk som igenkänns av modellen som output.

Du kan använda den för att klassificera inspelningar så korta som 1 sekund och så långa som en minut. Observera att ju längre inspelningen är, desto högre är förutsägelsens noggrannhet. För 20 sekunder långa inspelningar är noggrannheten cirka 95 %, medan den för 5 sekunder långa prov är drygt 80 %

Jag vill ha den

Om denna teknologi intresserar dig är du välkommen att ta en titt på vår API tillgänglig på Rapidapi

Jag kan göra detta bättre!

Vi är alltid intresserade av att anställa duktiga utvecklare med ett globalt tankesätt.
Hör av dig om du tror att du kan förbättra någon av dessa applikationer.

Kontakta oss

Utforska våra experiment

Muntlig språkidentifierare

Muntlig språkidentifierare fastställer automatiskt språket i en talad text. Du kan använda detta verktyg för att klassificera inspelningar på mellan 1 sekund och 1 minut. Det stöder för närvarande 8 språk.

Läs mer eller skaffa API
Terminologi extraktor

Detta verktyg extraherar automatiskt terminologin för ett tekniskt ämne från en skriven text.Det kan hjälpa översättare att identifiera svårigheter i ett dokument och förenkla processen för att skapa ordlistor.

Läs mer eller skaffa API
Läsbarhetsanalysator

Skriftlig information, särskilt på Internet, måste vara välstrukturerad och enkel att läsa.Denna applikation hjälper dig att förstå huruvida en text är lättläst eller om den behöver förbättras.

Läs mer eller skaffa API
Språkidentifierare

Språkidentifierare upptäcker automatiskt språket i en skriven text. Verktyget kan även användas för att identifiera ämnet i en text som är skriven på ett språk du inte förstår.

Läs mer
Semantiska relationer

Vad har orden flygplan, fågel och helikopter gemensamt?Denna applikation söker efter semantiska relationer i en text genom att analysera ordens statistiska egenskaper.

Läs mer
Translation Party

Vad händer när du översätter en mening på engelska till japanska, och sedan tillbaka till engelska, som om det vore en oändlig cirkel? Tja, prova! Och glöm inte att dela de roligaste resultaten med dina vänner.

Läs mer