translatedlabs.com

Automaattinen kielentunnistin

Tietoja kielentunnistimesta

Johdanto

Kielentunnistin on automaattinen luokittelija. Se laskee tekstin samankaltaisuuden aiemmin syötettyjen viitetekstien kanssa.

Teknologia

Se luo sanojen n-ulotteisen esityksen (vektoritilamallin) käyttämällä tekstistä löytyvien tavujaksojen tilastollisia ominaisuuksia koordinaatteina. Se suorittaa saman toiminnon aiemmin syötetyille viiteteksteille. Syötetyllä tekstillä on tarkka sijainti n-ulotteisessa tilassa. Sitä lähinnä oleva viiteteksti muistuttaa sitä eniten.

Miksi olemme kehittäneet tämän?

Tämä teknologia on olennainen osa hakurobottia, joka pystyy purkamaan verkosta hyödyllistä tietoa kääntäjillemme.

Automaattisena luokittelijana se pystyy helposti kertomaan, mihin luokkaan asiakirja kuuluu näyttämällä esimerkkiasiakirjoja. Tätä varten käytämme sitä myös luokittelemaan kirjeenvaihtoamme ja tunnistamaan aihe meille vieraalla kielellä kirjoitetusta tekstistä.

Haluan sen!

Jos olet kiinnostunut tästä teknologiasta, lue lisää Translated Labsista ja luonnollisen kielen käsittelyyn liittyvistä palveluistamme.

Osaan tehdä paremmin!

Pyrimme jatkuvasti palkkaamaan hyviä insinöörejä, joilla on kyky ajatella globaalisti.
Ota yhteyttä, jos uskot voivasi parantaa jotakin näistä sovelluksista.

Ota yhteyttä

Tutustu kokeisiimme

Puhutun kielen tunnistin

Puhutun kielen tunnistin tunnistaa puhutun tekstin kielen automaattisesti. Voit käyttää sitä luokittelemaan äänitteet, joiden pituus on yhdestä sekunnista yhteen minuuttiin. Se tukee tällä hetkellä kahdeksaa kieltä.

Lisätietoja tai Hanki sovellusliittymä
Termistön purkaja

Tämä työkalu purkaa automaattisesti teknisen aiheen termistön kirjoitetusta tekstistä. Se voi auttaa kääntäjiä tunnistamaan asiakirjan vaikeudet ja yksinkertaistamaan sanastojen luomista.

Lisätietoja tai Hanki sovellusliittymä
Luettavuusanalysaattori

Kirjallisen tiedon on etenkin internetissä oltava helppolukuista ja hyvin jäsenneltyä. Tämä sovellus auttaa sinua ymmärtämään, onko teksti helposti luettavissa vai tarvitseeko sitä parantaa.

Lisätietoja tai Hanki sovellusliittymä
Kielentunnistin

Kielentunnistin tunnistaa kirjoitetun tekstin kielen automaattisesti. Sitä voidaan käyttää myös tunnistamaan sinulle vieraalla kielellä kirjoitetun tekstin aihe.

Lisätietoja
Semanttiset suhteet

Mitä yhteistä on sanoilla lentokone, lintu ja helikopteri? Tämä sovellus etsii semanttisia suhteita tekstistä analysoimalla sanojen tilastollisia ominaisuuksia.

Lisätietoja
Translation Party

Mitä tapahtuu käännettäessä englanninkielinen lause japaniksi ja sitten taas englanniksi, ikään kuin loputtomassa silmukassa? Kokeile! Äläkä unohda jakaa hauskimpia tuloksia ystävillesi.

Lisätietoja