translatedlabs.com

Identifikator af det talte sprog

En Identifikator af det talte sprog er en tjeneste, der prøver at bestemme sproget, som tales i en lydoptagelse.
Tjenesten understøtter i øjeblikket 8 sprog: engelsk, spansk, italiensk, fransk, tysk, portugisisk, hollandsk og russisk.

Du kan teste identifikatoren af det talte sprog på flere måder: ved at optage din lyd, uploade en lydfil eller ved hjælp af et af vores eksempler:

Oplysninger om identifikatoren af det talte sprog

Introduktion

Identifikatoren af det talte sprog er en tjeneste, der prøver at bestemme det sprog, der tales i en lydoptagelse.

Modellen understøtter i øjeblikket 8 sprog: engelsk, spansk, italiensk, fransk, tysk, portugisisk, hollandsk og russisk.

Understøttede lydformater: WAV, FLAC, OGG.

Teknologi

Systemet bruger indviklede og tilbagevendende neurale netværk, der er udført på baggrund af mange timers taledata. Dette er en end-to-end-model, der bruger rå lydbølger som input og ikke foretager egne vurderinger om fonetikken eller grammatikken for de aktuelle sprog. Systemet forsøger i stedet at udlede alle relevante funktioner i lyden fra dataene. Som resultat producerer det sandsynlighedsfordelingen over de sprog, der genkendes af modellen.

Du kan bruge den til at klassificere optagelser på helt ned til 1 sekund og op til et minut. Bemærk, at jo længere optagelsen er, desto højere bliver nøjagtigheden af klassifikationen. For optagelser på 20 sekunder er nøjagtigheden ca. 95 %, mens den for optagelser på 5 sekunder er lidt over 80 %

Det vil jeg gerne have

Hvis du er interesseret i denne teknologi, kan du se nærmere på vores API, der er tilgængelig på Rapidapi

Jeg kan gøre det bedre.

Vi ønsker hele tiden at ansætte dygtige udviklere med et globalt tankesæt.
Kontakt os, hvis du mener, du kan forbedre nogle af disse applikationer.

Tag kontakt til os

Se nærmere på vores eksperimenter

Identifikator af det talte sprog

Identifikatoren af det talte sprog registrerer automatisk sproget i en talt tekst. Du kan bruge den til at kategorisere optagelser fra 1 sekund til 1 minut. Den understøtter i øjeblikket 8 sprog.

Få mere at vide, eller Hent API
Terminologiudtrækker

Dette værktøj trækker automatisk terminologien for et teknisk emne ud af en skreven tekst. Det kan hjælpe oversættere med at identificere problemerne i et dokument og forenkle processen med at oprette ordlister.

Få mere at vide, eller Hent API
Læsbarhedsanalysator

Skriftlige oplysninger, især på internettet, skal være lette at læse og godt struktureret. Denne applikation hjælper dig med at finde ud af, om en tekst er læt at læse, eller om den skal forbedres.

Få mere at vide, eller Hent API
Sprogidentifikator

Sprogidentifikatoren registrerer automatisk sproget i en skreven tekst. Den kan også anvendes til at identificere emnet i en skreven tekst på et sprog, du ikke forstår.

Få mere at vide
Semantiske relationer

Hvad har ordene fly, fugl og helikopter til fælles? Denne applikation søger efter semantiske relationer i en tekst ved at analysere ordenes statistiske egenskaber.

Få mere at vide
Translation Party

Hvad sker der, når du oversætter en engelsk sætning til japansk og derefter tilbage til engelsk i én ubrudt handling? Prøv engang! Og glem ikke at dele de sjoveste resultater med dine venner.

Få mere at vide