translatedlabs.com

Identificator automat de limbă

Informații despre identificatorul de limbă

Introducere

Un identificator de limbă este un clasificator automat. Calculează similaritatea unui text cu textele de referință introduse anterior.

Tehnologie

Creează o reprezentare n-dimensională a textului (model de spațiu vectorial), utilizând proprietățile statistice ale secvențelor de octeți găsite în text drept coordonate. Realizează aceeași operație pe textele de referință introduse anterior. În spațiul n-dimensional, textul introdus va avea o poziție precisă. Textul de referință cel mai apropiat de acesta va fi cel care seamănă cel mai mult cu acesta.

De ce am dezvoltat această tehnologie?

Această tehnologie face parte dintr-un păianjen care poate să extragă informații utile pentru traducătorii noștri de pe web.

Fiind un clasificator automat, poate fi folosit cu ușurință pentru a spune cărei categorii îi aparține un document, oferind exemple de documente. Pentru aceasta, îl folosim și pentru a clasifica corespondența noastră și pentru a identifica subiectul unui text scris într-o limbă pe care nu o înțelegem.

Mă interesează!

Dacă te interesează această tehnologie, te rugăm să citești mai multe pe Translated Labs și să consulți serviciile noastre de procesare a limbajului natural.

Eu pot face mai bine!

Căutăm în permanență să angajăm ingineri excelenți cu o mentalitate globală.
Contactează-ne dacă crezi că poți îmbunătăți oricare dintre aceste aplicații.

Ia legătura cu noi

Descoperă experimentele noastre

Identificator de limbă vorbită

Identificatorul de limbă vorbită detectează automat limba unui text vorbit. Îl poți utiliza pentru a clasifica înregistrări de la 1 secundă până la 1 minut. În prezent, acceptă 8 limbi.

Află mai multe sau Obține API-ul
Extractor de terminologie

Acest instrument extrage automat terminologia unui subiect tehnic dintr-un text scris.Poate ajuta traducătorii să identifice dificultățile unui document și să simplifice procesul de creare a glosarelor.

Află mai multe sau Obține API-ul
Analizor de lizibilitate

Informațiile scrise, în special pe internet, trebuie să fie ușor de citit și bine structurate.Această aplicație te ajută să înțelegi dacă un text este ușor de citit sau dacă are nevoie de îmbunătățiri.

Află mai multe sau Obține API-ul
Identificator de limbă

Identificatorul de limbă detectează automat limba unui text scris. De asemenea, poate fi folosit pentru a identifica subiectul unui text scris într-o limbă pe care nu o înțelegi.

Află mai multe
Relații semantice

Ce au în comun cuvintele avion, pasăre și elicopter?Această aplicație caută relații semantice într-un text, analizând proprietățile statistice ale cuvintelor.

Află mai multe
Translation Party

Ce se întâmplă când traduci o propoziție din limba engleză în limba japoneză și apoi din nou în limba engleză, ca și cum ar fi o buclă infinită? Încearcă și ai să vezi! Și nu uita să împărtășești cele mai amuzante rezultate cu prietenii.

Află mai multe