translatedlabs.com

Sprogværktøjer fra sprogentusiaster

Vores passion for sprog har inspireret os til at designe intelligente værktøjer, produkter og tjenester, der forbinder verden og gør kommunikationen på flere sprog lidt lettere. Velkommen til Translated Labs, hvor idéer kommer til live.

Hvad er Translated Labs?

Translated Labs er det sted, hvor alle kan få adgang til vores nyeste projekter, fra de mest avancerede sprogoversættelsesteknologier til forretningsproduktivitetsværktøjer til underholdningsapplikationer. Alle værktøjer er klar til at blive downloadet eller brugt som de er, og de fleste af dem kan også fås via API eller på GitHub. God fornøjelse!

Se nærmere på vores værktøjer

Alexa Translated Skill

Translated Skill til Amazon Alexa giver dig mulighed for at oversætte ord og korte sætninger på 37 sprog med bare en simpel stemmekommando.
Den er blevet installeret af 4,5 millioner brugere fra juni 2017 til maj 2020 og er blevet nævnt i The New York Times som en af de sjoveste og mest nyttige apps, der fås til Alexa.

Få mere at vide

Meeting Recorder

Meeting Recorder er din personlige assistent til møder. Den optager og transkriberer automatisk dine møder og giver dig mulighed for at søge efter ord og sætninger i optagelserne.

Få mere at vide

Whisperer

Whisperer er din diskrete tolk. Den giver dig mulighed for at forstå, hvad folk siger omkring dig, på 29 sprog. Læs transkriberingen på din skærm, eller sæt dine høretelefoner i for at høre den.

Få mere at vide

MyMemory

MyMemory er det professionelle alternativ til Google Oversæt. Det søger efter den oversættelse, du har brug for, i verdens største database med professionelt oversat indhold. Denne database er oprettet fra en samling af offentligt tilgængelige tosprogede dokumenter fra EU og FN og indeholder mere end 40 milliarder ord.

Få mere at vide

Vores open source-stack

Open source
Professionelt CAT-værktøj

Matecat er et CAT-værktøj (Computer-Assisted Translation) til fagfolk, og det kombinerer fælles oversættelseshukommelser, sproglig kvalitetskontrol og neural adaptiv maskinoversættelse.

Hent kildekode

Kontakt udviklingschefen
Open source
maskinoversættelse

ModernMT er vores neurale adaptive maskinoversættelse, der er udviklet til fagfolk. ModernMT har rangeret øverst i videnskabelige konkurrencer som for eksempel WMT18.

Hent kildekode

Kontakt udviklingschefen
Open source
indholdsudtræk

Matecat-filtre konverter til og fra XLIFF-filer uden at miste formatering. Det understøtter i øjeblikket 71 filformater, herunder Google Drev.


Hent kildekode

Kontakt udviklingschefen

Vores eksperimenter

Identifikator af det talte sprog

Identifikatoren af det talte sprog registrerer automatisk sproget i en talt tekst. Du kan bruge den til at kategorisere optagelser fra 1 sekund til 1 minut. Den understøtter i øjeblikket 8 sprog.

Få mere at vide, eller Hent API
Terminologiudtrækker

Dette værktøj trækker automatisk terminologien for et teknisk emne ud af en skreven tekst. Det kan hjælpe oversættere med at identificere problemerne i et dokument og forenkle processen med at oprette ordlister.

Få mere at vide, eller Hent API
Læsbarhedsanalysator

Skriftlige oplysninger, især på internettet, skal være lette at læse og godt struktureret. Denne applikation hjælper dig med at finde ud af, om en tekst er læt at læse, eller om den skal forbedres.

Få mere at vide, eller Hent API
Sprogidentifikator

Sprogidentifikatoren registrerer automatisk sproget i en skreven tekst. Den kan også anvendes til at identificere emnet i en skreven tekst på et sprog, du ikke forstår.

Få mere at vide
Semantiske relationer

Hvad har ordene fly, fugl og helikopter til fælles? Denne applikation søger efter semantiske relationer i en tekst ved at analysere ordenes statistiske egenskaber.

Få mere at vide
Translated Love

Translated Love er en original sang med flest sprog i samme nummer i musikhistorien. Den er også et eksperiment for at vise, at internetbrugeres psykologiske profilering kan bruges til at fremme et budskab om kærlighed og fred.

Få mere at vide
Translation Party

Hvad sker der, når du oversætter en engelsk sætning til japansk og derefter tilbage til engelsk i én ubrudt handling? Prøv engang! Og glem ikke at dele de sjoveste resultater med dine venner.

Få mere at vide

Forskning og publikationer

Translated spiller en aktiv rolle i forskning inden for især kunstig intelligens og naturlig sprogbehandling. Vi har samarbejdet med førende universiteter og forskningscentre siden 2008 og været sponsor for deres projekter eller medforfatter til flere videnskabelige artikler.

Få mere at vide

Jeg kan gøre det bedre.

Vi er hele tiden på udkig efter at ansætte dygtige ingeniører med en global tankegang.
Tag kontakt til os, hvis du mener, du kan forbedre nogle af disse applikationer.

Tag kontakt til os