Språkverktøy fra språkentusiaster

Vår lidenskap for språk har inspirert oss til å utvikle intelligente verktøy, produkter og tjenester som knytter verden sammen og gjør flerspråklig kommunikasjonen lettere. Velkommen til Translated Labs, stedet der idéer settes ut livet!

Hva er Translated Labs?

Translated Labs er et sted der alle kan få tilgang til de nyeste prosjektene våre – som den mest avanserte teknologien for språkoversettelse, produktivitetsverktøy for bedrifter og underholdningsapper. Alle verktøyene kan lastes ned eller brukes som de er, og de fleste av dem kan også nås via API eller på GitHub. Det er bare å ta for seg!

Oppdag verktøyene våre

Alexa Translated Skill

Translated Skill for Amazon Alexa gjør at du kan oversette ord og korte setninger til 35 språk med en enkel stemmekommando.
Den har blitt lastet ned av 1,3 millioner brukere og blir omtalt i The New York Times som en av de morsomste og nyttigste appene til Alexa.

Les mer

Meeting Recorder

Meeting Recorder er din personlige assistent til møter. Den tar opp og transkriberer møtene dine automatisk, og lar deg søke i innspillingene etter ord og setninger.

Les mer

Whisperer

Whisperer er din egen diskrete tolk. Den lar deg forstå hva folk rundt deg sier, på 29 språk. Les transkripsjonen på skjermen eller koble til hodetelefonene for å høre den.

Les mer

MyMemory

MyMemory er det profesjonelle alternativet til Google Translate. Den søker etter oversettelsen du trenger i verdens største database over profesjonelt oversatt innhold. Databasen ble laget med en samling offentlige, tospråklige dokumenter fra EU og FN, og inneholder mer enn 40 milliarder ord.

Les mer

Våre åpen kildekode-produkter

Åpen kildekode
Profesjonelt CAT-verktøy

MateCat er et datamaskinassistert oversettelsesverktøy for fagfolk som kombinerer felles oversettelsesminner, språklig kvalitetssikring og maskinoversettelse med nevral læreevne.

Få tak i kildekode

Kontakt sjefsutvikler
Åpen kildekode
Maskinoversettelse

ModernMT er vår maskinoversettelse med nevral læreevne som er utviklet for fagfolk. MMT har blitt rangert øverst i vitenskapelige konkurranser som WMT18.

Få tak i kildekode

Kontakt sjefsutvikler
Åpen kildekode
Innholdsekstraksjon

MateCat-filtre konverterer til og fra XLIFF-filer uten å miste noe av formateringen. For øyeblikket støttes 71 filformater, inkludert Google Drive.


Få tak i kildekode

Kontakt sjefsutvikler

Våre eksperimenter

Spoken Language Identifier

Spoken Language Identifier oppdager automatisk språket til en opplest tekst. Kan brukes til å klassifisere opptak på mellom 1 sekund og 1 minutt. For øyeblikket støttes 8 språk.

Les mer eller få tak i API
Terminology Extractor

Dette verktøyet skiller automatisk ut terminologi relatert til et teknisk emne fra skrevet tekst. Det kan hjelpe oversettere med å identifisere utfordringer i dokumentet og forenkle prosessen med å lage ordlister.

Les mer eller få tak i API
Readability Analyzer

Skriftlig informasjon, særlig på internett, må være lettlest og godt strukturert. Denne applikasjonen hjelper deg med å forstå hvor lettlest en tekst er, eller om den trenger forbedringer.

Les mer eller få tak i API
Language Identifier

Language Identifier oppdager automatisk språket i en skrevet tekst. Verktøyet kan også brukes til å identifisere temaet i en skrevet tekst på et språk du ikke forstår.

Les mer
Semantic Relationships

Hva har ordene «fly», «fugl» og «helikopter» til felles? Denne applikasjonen søker etter semantiske forhold i tekst ved å analysere ordenes statistiske egenskaper.

Les mer
Translated Love

Translated Love er en originalsang som inneholder musikkhistoriens høyeste antall språk på ett og samme spor. Det er også et eksperiment for å vise at psykologisk profilering av internettbrukere kan brukes til å fremme et budskap om kjærlighet og fred.

Les mer
Translation Party

Hva skjer når du oversetter en engelsk setning til japansk, og deretter tilbake til engelsk i en evig sirkel? Prøv, da vel! Og ikke glem å dele de morsomste resultatene med vennene dine.

Les mer

Forskning og publikasjoner

Translated er en viktig aktør innenfor forskning på kunstig intelligens, spesielt med tanke på naturlig språkbehandling. Vi har samarbeidet med de beste universitetene og forskningssentrene siden 2008, og sponset prosjektene deres og vært medforfatter av flere vitenskapelige artikler.

Les mer

Jeg kan gjøre dette bedre!

Vi er stadig på utkikk etter dyktige utviklere med et globalt tankesett.
Ta kontakt hvis du tror du kan forbedre noen av disse applikasjonene.

Ta kontakt