translatedlabs.com

Språkverktøy fra språkentusiaster

Vår lidenskap for språk har inspirert oss til å utvikle intelligente verktøy, produkter og tjenester som knytter verden sammen og gjør flerspråklig kommunikasjonen lettere. Velkommen til Translated Labs, stedet der idéer settes ut livet!

Hva er Translated Labs?

Translated Labs er et sted der alle kan få tilgang til de nyeste prosjektene våre – som den mest avanserte teknologien for språkoversettelse, produktivitetsverktøy for bedrifter og underholdningsapper. Alle verktøyene kan lastes ned eller brukes som de er, og de fleste av dem kan også nås via API eller på GitHub. Det er bare å ta for seg!

Oppdag verktøyene våre

Alexa Translated Skill

Translated Skill for Amazon Alexa lar deg oversette ord og korte setninger til 37 språk gjennom en enkel stemmekommando.
Den har blitt lastet ned av 4,5 millioner brukere, og har blir omtalt som en av de morsomste og nyttigste appene til Alexa av The New York Times.

Finn ut mer

Meeting Recorder

Meeting Recorder er din personlige møteassistent. Den tar opp og transkriberer møtene dine automatisk, og lar deg søke i innspillingene etter ord og setninger.

Finn ut mer

Whisperer

Whisperer er din personlige og diskré tolk. Den lar deg forstå hva folk rundt deg sier, på 29 språk. Les transkripsjonen på skjermen eller koble til hodetelefonene for å lytte til den.

Finn ut mer

MyMemory

MyMemory er det profesjonelle alternativet til Google Translate. Den søker etter oversettelsen du trenger i verdens største database over profesjonelt oversatt innhold. Databasen ble laget med en samling offentlige, tospråklige dokumenter fra EU og FN, og inneholder mer enn 40 milliarder ord.

Finn ut mer

Produktene våre med åpen kildekode

Åpen kildekode
Profesjonelt CAT-verktøy

Matecat er et datamaskinassistert oversettelsesverktøy for fagfolk som kombinerer kollaborative oversettelsesminner, språklig kvalitetssikring og maskinoversettelse med nevral læreevne.

Få tak i kildekode

Kontakt sjefsutvikler
Maskinoversettelse med
åpen kildekode

ModernMT er vår maskinoversettelse med nevral læreevne som er utviklet for fagfolk. ModernMT har rangert øverst i vitenskapelige konkurranser som WMT18.

Få tak i kildekode

Kontakt sjefsutvikler
Innholdsekstraksjon med
åpen kildekode

Matecat-filtre konverterer til og fra XLIFF-filer uten å miste noe av formateringen. Foreløpig støttes 71 filformater, inkludert Google Drive.


Få tak i kildekode

Kontakt sjefsutvikler

Våre eksperimenter

Talespråkidentifikator

Talespråkidentifikatoren gjenkjenner automatisk språket i en skrevet tekst. Du kan bruke den til å klassifisere opptak på mellom ett sekund og ett minutt. Den støtter foreløpig åtte språk.

Finn ut mer eller Få tak i API
Terminologiekstraktor

Dette verktøyet skiller automatisk ut terminologi relatert til et teknisk emne fra skrevet tekst. Det kan hjelpe oversettere med å identifisere utfordringer i dokumentet og forenkle prosessen med å lage ordlister.

Finn ut mer eller Få tak i API
Lesbarhetsanalysator

Skriftlig informasjon, særlig på internett, må være lettlest og godt strukturert. Denne applikasjonen hjelper deg med å forstå hvor lettlest en tekst er, eller om den trenger forbedringer.

Finn ut mer eller få tak i API
Språkidentifikator

Språkidentifikatoren oppdager automatisk språket i en skrevet tekst. Verktøyet kan også brukes til å identifisere temaet i en skrevet tekst på et språk du ikke forstår.

Finn ut mer
Semantiske forhold

Hva har ordene «fly», «fugl» og «helikopter» til felles? Denne applikasjonen søker etter semantiske forbindelser i en tekst ved å analysere hvert ords statistiske egenskaper.

Finn ut mer
Translated Love

Translated Love er en originalsang som inneholder musikkhistoriens høyeste antall språk på ett og samme spor. Det er også et eksperiment for å vise at psykologisk profilering av internettbrukere kan brukes til å fremme et budskap om kjærlighet og fred.

Finn ut mer
Translation Party

Hva skjer når du oversetter en engelsk setning til japansk, og deretter tilbake til engelsk i en evig sirkel? Prøv, da vel! Og ikke glem å dele de morsomste resultatene med vennene dine.

Finn ut mer

Forskning og publikasjoner

Translated er en viktig aktør innenfor forskning på kunstig intelligens, spesielt med tanke på naturlig språkbehandling. Vi har samarbeidet med de beste universitetene og forskningssentrene siden 2008, og sponset prosjektene deres og vært medforfatter av flere vitenskapelige artikler.

Finn ut mer

Jeg kan gjøre dette bedre!

Vi er stadig på utkikk etter å ansette dyktige utviklere med et globalt tankesett.
Ta kontakt hvis du tror du kan forbedre noen av disse applikasjonene.

Ta kontakt