translatedlabs.com

Instrumente lingvistice, create de lingviști pasionați

Pasiunea noastră pentru limbaj ne-a inspirat să proiectăm instrumente, produse și servicii inteligente care să conecteze lumea și să faciliteze comunicarea multilingvă. Bun venit la Translated Labs, locul unde ideile prind viață!

Ce este Translated Labs?

Translated Labs este spațiul unde oricine poate accesa cele mai noi proiecte ale noastre, de la cele mai avansate tehnologii de traducere a limbilor străine, la instrumente de productivitate pentru afaceri și până la aplicații de divertisment. Toate instrumentele sunt gata să fie descărcate sau utilizate așa cum sunt, iar cele mai multe dintre ele pot fi accesate și prin API sau pe GitHub. Utilizează-le cu plăcere!

Descoperă instrumentele noastre

Alexa Translated Skill

Translated Skill pentru Amazon Alexa îți permite să traduci cuvinte și propoziții scurte în 37 de limbi, cu o simplă comandă vocală.
Aceasta a fost instalată, între iunie 2017 și mai 2020, de 4,5 milioane de utilizatori și a fost prezentată în The New York Times ca una dintre cele mai amuzante și utile aplicații disponibile pentru Alexa.

Află mai multe

Meeting Recorder

Meeting Recorder este asistentul tău personal pentru întâlniri. Înregistrează și transcrie automat întâlnirile și îți permite să cauți cuvinte și expresii în înregistrări.

Află mai multe

Whisperer

Whisperer este interpretul tău discret. Îți permite să înțelegi ce spun oamenii din jurul tău, în 29 de limbi. Citește transcrierea de pe ecran sau conectează căștile pentru a o asculta.

Află mai multe

MyMemory

MyMemory este alternativa profesionistă la Google Translate. Aceasta caută traducerea de care ai nevoie în cea mai mare bază de date cu conținut tradus profesionist din lume. Această bază de date a fost creată dintr-o colecție de documente bilingve ale Uniunii Europene și Națiunilor Unite disponibile în mod public și conține peste 40 de miliarde de cuvinte.

Află mai multe

Gama noastră de produse open source

Instrument CAT profesionist
open source

Matecat este un instrument de traducere asistată de calculator pentru profesioniști, care combină memorii de traducere colaborative, asigurarea calității lingvistice și traducere automată neurală adaptativă.

Obține codul sursă

Contactează dezvoltatorul principal
Traducere automată
open source

ModernMT este serviciul nostru de traducere automată neurală adaptativă conceput pentru profesioniști. ModernMT s-a clasat pe primele locuri în concursuri științifice, precum WMT18.

Obține codul sursă

Contactează dezvoltatorul principal
Extragere de conținut
open source

Filtrele Matecat convertesc fișierele XLIFF și invers, fără a pierde formatarea. Acceptă în prezent 71 de formate de fișiere, inclusiv Google Drive.


Obține codul sursă

Contactează dezvoltatorul principal

Experimentele noastre

Spoken Language Identifier

Identificatorul de limbă vorbită detectează automat limba unui text vorbit. Îl poți utiliza pentru a clasifica înregistrări de la 1 secundă până la 1 minut. În prezent, acceptă 8 limbi.

Află mai multe sau Obține API-ul
Terminology Extractor

Acest instrument extrage automat terminologia unui subiect tehnic dintr-un text scris. Poate ajuta traducătorii să identifice dificultățile unui document și să simplifice procesul de creare a glosarelor.

Află mai multe sau Obține API-ul
Readability analyzer

Informațiile scrise, în special pe internet, trebuie să fie ușor de citit și bine structurate. Această aplicație te ajută să înțelegi dacă un text este ușor de citit sau dacă are nevoie de îmbunătățiri.

Află mai multe sau Obține API-ul
Language Identifier

Identificatorul de limbă detectează automat limba unui text scris. De asemenea, poate fi folosit pentru a identifica subiectul unui text scris într-o limbă pe care nu o înțelegi.

Află mai multe
Semantic relationships

Ce au în comun cuvintele avion, pasăre și elicopter? Această aplicație caută relații semantice într-un text, analizând proprietățile statistice ale cuvintelor.

Află mai multe
Translated Love

Translated Love este o melodie originală care conține cele mai multe limbi în aceeași piesă din istoria muzicii. Este totodată un experiment pentru a demonstra că realizarea de profiluri psihologice ale utilizatorilor de internet poate fi utilizată pentru a promova un mesaj de dragoste și pace.

Află mai multe
Translation Party

Ce se întâmplă când traduci o propoziție din limba engleză în limba japoneză și apoi din nou în limba engleză, ca și cum ar fi o buclă infinită? Încearcă și ai să vezi! Și nu uita să împărtășești cele mai amuzante rezultate cu prietenii.

Află mai multe

Cercetare și publicații

Translated joacă un rol activ în cercetarea în domeniul inteligenței artificiale și, în special, al prelucrării limbajului natural. Din anul 2008, lucrăm cu universități și centre de cercetare de vârf, sponsorizând proiectele acestora și contribuind în calitate de coautor la elaborarea mai multor lucrări științifice.

Află mai multe

Eu pot face mai bine!

Căutăm în permanență să angajăm ingineri excelenți cu o mentalitate globală.
Contactează-ne dacă crezi că poți îmbunătăți oricare dintre aceste aplicații.

Ia legătura cu noi