translatedlabs.comTranslated
Skill för Alexa-enheter

Installera nu

"Translated Skill" för Amazon Alexa smart home-enheter kan för närvarande översätta korta meningar från engelska till 37 språk. "Skill" installerades av 2,5 miljoner användare från juni 2017 till juni 2019 och är en av de mest använda Alexa-apparna i hela världen. Den har presenterats av The New York Times som en av de mest roliga och användbara apparna som finns tillgängliga för Alexa-enheter. Varje dag använder omkring 5.000 unika användare skill för översättningar.

Vi bestämde oss för att skapa "skill" eftersom vi ville ge användare tillgång till professionell översättningsteknologi på ett enkelt sätt. Alexa kan inte översätta utan hjälp. Så vi bestämde oss för att ge användare den här funktionen och se hur de reagerar, om de skulle gilla den eller inte. Efter varje uppdatering fokuserar vi på användares omdömen i Amazon-butiker och genomför interna tester med potentiella användare. På så sätt lägger vi till nya funktioner och förfinar kärnfunktioner för att tillfredsställa en bred grupp av användare och försöka ge dem ett användarvänligt gränssnitt och den bästa möjliga upplevelsen.

Vår Translated Alexa skill bygger på en stack i tre lager. Amazons egna motor fångar upp ljud och utför naturlig språkbehandling baserat på en avsikts-/enhetsmodell som definierats av oss. Användarens avsikt (t.ex. "Jag vill översätta") och enheterna ("hej från engelska till spanska") skickas till Translated Skills server. Servern kommer att översätta den efterfrågade meningen från källspråket till målspråket med hjälp av MyMemory och skapa det översatta textljudet med hjälp av text-till-tal-tjänster som tillhandahålls av tredje part.

Resultatet: den efterfrågade översättningen uttalas på en inhemsk dialekt för det aktuella språket, bara en sekund efter det att kommandot mottagits av Alexa.

Har du provat det än?

Följ dessa länkar till den amerikanska affären och den brittiska affären för att installera Translated Alexa skill.

Kontakta oss.

Vi finns här för att svara på dina frågor,

och hjälpa dig att få det du vill ha.

Kontakta oss