translatedlabs.com

Translated Skill
pentru dispozitivele Alexa

Instalează acum

Translated Skill pentru dispozitivele Amazon Alexa destinate locuințelor inteligente poate traduce în prezent propoziții scurte din limba engleză în 37 de limbi. Skill a fost instalată de 2,5 milioane de utilizatori din iunie 2017 până în iunie 2019 și este una dintre cele mai utilizate aplicații Alexa din întreaga lume. A fost prezentată de The New York Times ca fiind una dintre cele mai distractive și utile abilități disponibile pentru dispozitivele Alexa. În fiecare zi, aproximativ 5.000 de utilizatori unici solicită Skill pentru traduceri.

Am decis să creăm Skill pentru că am dorit să le oferim utilizatorilor acces la tehnologia de traducere profesionistă într-un mod simplu. Alexa nu poate traduce inerent. Așa că am decis să oferim utilizatorilor această opțiune și să vedem cum reacționează, dacă le place sau nu. După fiecare lansare a unei noi versiuni, ne concentrăm pe recenziile utilizatorilor din magazinele Amazon și efectuăm teste interne cu potențiali utilizatori. În acest sens, adăugăm noi opțiuni și le perfecționăm pe cele principale pentru a satisface cel mai larg grup de utilizatori și pentru a încerca să le oferim cea mai bună experiență cu o interfață voce-utilizator.

Alexa Translated Skill are la bază o suită cu trei straturi. Motorul propriu al Amazon captează semnalul audio și realizează prelucrarea limbajului natural pe baza unui model intenție/entitate definit de noi. Intenția utilizatorului (de ex. „Vreau să traduc”) și entitățile („bună din engleză în spaniolă”) sunt trimise serverului Translated Skill. Serverul va traduce propoziția solicitată din limba sursă în limba țintă folosind MyMemory și va crea textul audio tradus folosind servicii terțe de transformare a textului în vorbire.

Rezultatul: traducerea solicitată este rostită cu accent nativ în limba respectivă la doar o secundă după ce Alexa primește comanda.

Ai încercat-o deja?

Accesează aceste linkuri către magazinul din SUA și magazinul din Regatul Unit pentru a instala Alexa Translated Skill.

Ia legătura cu noi.

Suntem aici pentru a-ți răspunde la întrebări

și a te ajuta să obții ceea ce vrei.

Contactează-ne