translatedlabs.com

Translated Skill
til Alexa-enheter

Installer nå

"Translated Skill" til Alexa-smartenheter i hjemmet kan oversette korte setninger fra engelsk til 37 språk. Appen ble installert av 2,5 millioner brukere fra juni 2017 til juni 2019 og er en av de mest brukte Alexa-appene på verdensbasis. New York Times har omtalt den som en av de nyttigste og morsomste appene som finnes til Alexa-enheter. Hver dag ber rundt 5 000 unike brukere ferdigheten om oversettelser.

Vi bestemte oss for å lage ferdigheten fordi vi ville gi brukere tilgang til profesjonell oversettelsesteknologi på en lettvint måte. Alexa kan ikke oversette på egen hånd. Derfor bestemte vi oss for å gi brukerne denne funksjonen og se på hvordan de reagerte, og om de likte den eller ei. Etter hver lansering fokuserer vi på brukeranmeldelser i Amazon-butikker og gjennomfører interne tester med potensielle brukere. På denne måten legger vi til nye funksjoner og finjusterer kjernen for å tilfredsstille den største brukergruppen, og prøve å gi dem et så godt stemmestyrt grensesnitt som mulig.

Translated Alexa-ferdigheten baserer seg på en stack i tre lag. Amazons egen motor fanger opp lyd og gjennomfører naturlig språkbehandling basert på en intensjons-/enhetsmodell definert av oss. Brukerens intensjon (f.eks. «Jeg vil oversette» og enhetene («hei fra engelsk til spansk») sendes til Translateds ferdighetsserver. Serveren oversetter den forespurte setningen fra kilde- til målspråk ved hjelp av MyMemory og lager lyden til den oversatte teksten ved hjelp av tekst-til-tale-tjenester fra tredjeparter.

Som resultat spilles den forespurte oversettelsen av i en aksent tilknyttet det aktuelle språket bare ett sekund etter at Alexa har mottatt kommandoen.

Har du prøvd det ennå?

Følg disse lenkene til den amerikanske butikken og den britiske butikken for å installere Translated Alexa-ferdigheten.

Ta kontakt.

Vi er her for å svare på spørsmålene dine

og hjelpe deg med å oppnå det du ønsker.

Kontakt oss