translatedlabs.com

Translated Skill
Alexa-laitteille

Asenna se nyt

Translated Skill -ohjelma voi tällä hetkellä kääntää Amazonin Alexa-älylaitteiden lyhyitä lauseita englannista 37 kielelle. 2,5 miljoonaa käyttäjää asensi Skillin kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana, ja se on yksi maailman käytetyimmistä Alexa-sovelluksista. New York Times on esitellyt sen yhtenä Alexa-laitteiden tarjoamista hauskimmista ja hyödyllisimmistä ominaisuuksista. Joka päivä noin 5 000 käyttäjää pyytää Skilliä kääntämään.

Päätimme luoda Skillin, koska halusimme antaa käyttäjien käytettäväksi ammattimaisen ja yksinkertaisen käännöstekniikan. Alexa ei osaa kääntää syntyperäisen tavoin. Päätimmekin antaa käyttäjille tämän ominaisuuden nähdäksemme, miten he reagoivat, ja pitävätkö he siitä. Jokaisen julkaisun jälkeen keskitymme käyttäjien arvosteluihin Amazon-kaupoissa ja teemme sisäisiä testejä potentiaalisten käyttäjien kanssa. Tällöin lisäämme uusia ominaisuuksia ja parannamme ydinominaisuuksia vastataksemme laajimman käyttäjäryhmän odotuksiin. Samalla yritämme tarjota heille parhaimman puhekomento-käyttöliittymäkokemuksen.

Translatedin Alexa Skill perustuu kolmikerroksiseen pinoon. Amazonin oma moottori tallentaa äänen ja suorittaa luonnollisen kielen käsittelyn, joka perustuu määrittelemäämme tarve/kohde-malliin. Käyttäjän tarve (esim. "Haluan kääntää") ja kohdeteksti ("'hello' englannista espanjaksi") lähetetään Translated Skill -palvelimelle. Palvelin kääntää pyydetyn lauseen lähdekielestä kohdekielelle MyMemoryn avulla ja muuttaa käännetyn tekstin puheeksi kolmannen osapuolen tekstistä puheeksi -palvelussa.

Tulos: pyydetty käännös puhutaan kyseisen kielen syntyperäisellä korostuksella sekunnin kuluttua siitä, kun Alexa on vastaanottanut komennon.

Oletko jo kokeillut sitä?

Seuraa näitä linkkejä Yhdysvaltain myymälään ja Ison-Britannian myymälään ja asenna Translated Alexa Skill.

Ota yhteyttä.

Olemme valmiina vastaamaan kysymyksiisi

ja auttamaan sinua saamaan haluamasi.

Ota meihin yhteyttä