translatedlabs.com

Translated-skill
til Alexa-enheder

Installer det nu

Translateds skill til Amazon Alexas smart home-enheder kan i øjeblikket oversætte korte sætninger fra engelsk til 37 sprog. Det blev installeret af 2,5 millioner brugere mellem juni 2017 og juni 2019, og det er en af verdens mest brugte Alexa-apps. Det er blevet nævnt af The New York Times som en af de mest sjove og nyttige skills, der er tilgængelige til Alexa-enheder. Hver dag beder omkring 5.000 unikke brugere deres skill om oversættelser.

Vi besluttede at skabe dette skill, fordi vi ønskede at give brugerne adgang til professionel oversættelsesteknologi på en enkel måde. Alexa kan ikke oversætte som en indfødt. Så vi besluttede at give brugerne denne funktion og se, hvordan de reagerer, uanset om de kan lide den eller ej. Efter hver lancering fokuserer vi på brugernes anmeldelser i Amazon-butikker og udfører interne test med potentielle brugere. Dermed tilføjer vi nye funktioner og finjusterer kernefunktioner for at tilfredsstille den bredeste gruppe af brugere og forsøge at give dem den bedste oplevelse af stemmebrugergrænsefladen.

Vores Translated Alexa-skill er baseret på en stack i tre lag. Amazons egen motor opfanger lyd og udfører naturlig sprogbehandling baseret på en intentions-/enhedsmodel, der er defineret af os. Brugerens intention (f.eks. "Jeg vil oversætte") og enhederne ("hej fra engelsk til spansk") sendes til Translateds skill-server. Serveren oversætter den ønskede sætning fra kildesproget til målsproget ved hjælp af MyMemory og frembringer den oversatte tekstlyd ved hjælp af tekst-til-tale-tjenester fra en tredjepart.

Resultatet: Den ønskede oversættelse udtales med en indfødt accent, kun et sekund efter Alexa har modtaget kommandoen.

Har du prøvet det?

Følg disse links til den amerikanske butik og den britiske butik for at installere Translated Alexa-skill.

Kontakt os.

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål

og hjælpe dig med at få det, du ønsker.

Kontakt os