Γλωσσικά εργαλεία, από λάτρεις της γλώσσας

Το πάθος μας για τις γλώσσες μάς ενέπνευσε να σχεδιάσουμε έξυπνα εργαλεία, προϊόντα και υπηρεσίες που συνδέουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και καθιστούν εύκολη την επικοινωνία σε πολλές γλώσσες. Καλωσορίσατε στο Translated Labs. Εδώ οι ιδέες μας ζωντανεύουν!

Τι είναι το Translated Labs;

Το Translated Labs είναι ο χώρος στον οποίο όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στα πιο πρόσφατα έργα μας, από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες μετάφρασης γλωσσών μέχρι τα εργαλεία επιχειρηματικής παραγωγικότητας και εφαρμογές ψυχαγωγίας. Όλα τα εργαλεία είναι έτοιμα προς λήψη ή χρήση όπως είναι, και τα περισσότερα από αυτά είναι επίσης προσβάσιμα μέσω API ή GitHub. Απολαύστε τα!

Ανακαλύψτε τα εργαλεία μας

Δεξιότητα Translated για την Alexa

Η δεξιότητα Translated για την Alexa της Amazon σας επιτρέπει να μεταφράζετε λέξεις και σύντομες προτάσεις σε 35 γλώσσες, με απλή φωνητική εντολή.
Έχει εγκατασταθεί από 1,3 εκατομμύρια χρήστες και αναφέρθηκε στη New York Times ως μία από τις πιο διασκεδαστικές και χρήσιμες δεξιότητες για την Alexa.

Μάθετε περισσότερα

Meeting Recorder

Το Meeting Recorder είναι ο προσωπικός σας βοηθός για συνέδρια και επαγγελματικές συναντήσεις. Ηχογραφεί και μεταγράφει αυτόματα τις επαγγελματικές συναντήσεις σας και σας επιτρέπει να αναζητάτε λέξεις και φράσεις μέσα στις ηχογραφήσεις του.

Μάθετε περισσότερα

Εφαρμογή Whisperer

Το whisperer είναι ο διακριτικός σας διερμηνέας. Σας επιτρέπει να καταλαβαίνετε τι λένε οι γύρω σας σε 29 γλώσσες. Διαβάστε τη μεταγραφή στην οθόνη σας ή συνδέστε τα ακουστικά για να την ακούσετε.

Μάθετε περισσότερα

MyMemory

Η μνήμη MyMemory είναι η επαγγελματική εναλλακτική του Google Translate. Αναζητά τη μετάφραση που χρειάζεστε στη μεγαλύτερη βάση δεδομένων περιεχομένου στον κόσμο που έχει μεταφραστεί από επαγγελματίες. Αυτή η βάση δεδομένων δημιουργήθηκε από μια συλλογή δίγλωσσων εγγράφων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Εθνών και περιέχει περισσότερες από 40 δισεκατομμύρια λέξεις.

Μάθετε περισσότερα

Η συλλογή λογισμικών μας με ανοικτό κώδικα

Open Source
Επαγγελματικό εργαλείο υποβοηθούμενης μετάφρασης (CAT tool)

Το MateCat είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο υποβοηθούμενης μετάφρασης που συνδυάζει συλλογικές μεταφραστικές μνήμες, γλωσσική διασφάλιση ποιότητας (QA) και προσαρμοζόμενη στον τομέα νευρωνική μηχανική μετάφραση.

Λήψη πηγαίου κώδικα

Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προγραμματιστή
Μηχανική Μετάφραση
Open Source

Το ModernMT είναι το σύστημα προσαρμοζόμενης νευρωνικής μηχανικής μετάφρασης, αποκλειστικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες. Η MMT έχει κατακτήσει την κορυφή σε επιστημονικούς διαγωνισμούς όπως ο WMT18.

Λήψη πηγαίου κώδικα

Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προγραμματιστή
Εξαγωγή Περιεχομένου
Ανοιχτού Κώδικα

Τα φίλτρα του MateCat μετατρέπουν τα αρχεία XLIFF σε άλλους τύπους αρχείων και αντίστροφα, χωρίς να χάνεται η μορφοποίηση. Αυτή τη στιγμή το MateCat υποστηρίζει 71 μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων του Google Drive.


Λήψη πηγαίου κώδικα

Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προγραμματιστή

Τα πειράματά μας

Spoken Language Identifier (Εργαλείο αναγνώρισης προφορικού λόγου)

Το Spoken Language Identifier αναγνωρίζει αυτόματα τη γλώσσα ενός προφορικού κειμένου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ταξινομήσετε ηχογραφήσεις που διαρκούν από 1 δευτερόλεπτο έως 1 λεπτό. Αυτή τη στιγμή υποστηρίζει 8 γλώσσες.

Περισσότερες πληροφορίες ή λήψη του API
Terminology Extractor (Εργαλείο εξαγωγής ορολογίας)

Αυτό το εργαλείο εξάγει αυτόματα την ορολογία ενός τεχνικού θέματος από ένα γραπτό κείμενο. Μπορεί να βοηθήσει τους μεταφραστές να εντοπίσουν τις δυσκολίες ενός εγγράφου και να απλοποιήσουν τη διαδικασία δημιουργίας γλωσσαρίων.

Περισσότερες πληροφορίες ή λήψη του API
Αναλυτής αναγνωσιμότητας

Οι γραπτές πληροφορίες, ειδικά στο διαδίκτυο, πρέπει να είναι ευανάγνωστες και άρτια δομημένες. Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να καταλάβετε αν ένα κείμενο είναι ευανάγνωστο ή εάν χρειάζεται βελτίωση.

Περισσότερες πληροφορίες ή λήψη του API
Εργαλείο αναγνώρισης γλώσσας

Το εργαλείο αναγνώρισης γλώσσας εντοπίζει αυτόματα τη γλώσσα ενός γραπτού κειμένου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διασαφηνίσει το θέμα ενός γραπτού κειμένου, το οποίο έχει συνταχθεί σε γλώσσα που δεν γνωρίζετε.

Μάθετε περισσότερα
Σημασιολογικές σχέσεις

Τι κοινό έχουν οι λέξεις "αεροπλάνο", "πουλί" και "ελικόπτερο"; Αυτή η εφαρμογή αναζητά σημασιολογικές σχέσεις σε ένα κείμενο, αναλύοντας τις στατιστικές ιδιότητες των λέξεων.

Μάθετε περισσότερα
Translated Love

Το Translated Love είναι ένα πρωτότυπο τραγούδι που περιέχει τις περισσότερες γλώσσες στην ιστορία της μουσικής. To Translated Love είναι επίσης ένα πείραμα που δείχνει ότι το ψυχολογικό προφίλ των χρηστών του διαδικτύου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση ενός μηνύματος αγάπης και ειρήνης.

Μάθετε περισσότερα
Translation Party

Τι συμβαίνει όταν μεταφράζετε μια αγγλική πρόταση στα Ιαπωνικά και στη συνέχεια ξανά στα Αγγλικά, σαν να ήταν ένας συνεχής κύκλος; Ας προσπαθήσουμε! Και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τα πιο αστεία αποτελέσματα με τους φίλους σας.

Μάθετε περισσότερα

Έρευνα και δημοσιεύσεις

Η Translated διαδραματίζει ενεργό ρόλο στην έρευνα στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, και ειδικότερα της επεξεργασίας της φυσικής γλώσσας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαία πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα από το 2008, χρηματοδοτώντας τα έργα τους και συντάσσοντας από κοινού επιστημονικές εργασίες.

Μάθετε περισσότερα

Βελτιωνόμαστε συνεχώς!

Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση ταλαντούχων και ανοιχτόμυαλων προγραμματιστών και μηχανικών υπολογιστών.
Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε προτάσεις για να βελτιώσουμε τις παραπάνω εφαρμογές.

Επικοινωνήστε μαζί μας