translatedlabs.com

Γλωσσικά εργαλεία, από λάτρεις των γλωσσών

Το πάθος μας για τις γλώσσες μάς ενέπνευσε να σχεδιάσουμε έξυπνα εργαλεία, προϊόντα και υπηρεσίες που συνδέουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και καθιστούν εύκολη την επικοινωνία σε πολλές γλώσσες. Καλωσορίσατε στο Translated Labs. Εδώ οι ιδέες μας ζωντανεύουν!

Τι είναι το Translated Labs;

Το Translated Labs είναι ο χώρος στον οποίο όλοι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα πιο πρόσφατα έργα μας, από προηγμένες τεχνολογίες μετάφρασης γλωσσών, μέχρι εργαλεία επιχειρηματικής παραγωγικότητας και εφαρμογές ψυχαγωγίας. Όλα τα εργαλεία είναι έτοιμα προς λήψη ή χρήση όπως είναι, και τα περισσότερα από αυτά είναι επίσης προσβάσιμα μέσω API ή στο GitHub. Απολαύστε τα!

Ανακαλύψτε τα εργαλεία μας

Δεξιότητα Translated για την Alexa

Η δεξιότητα Translated για την Alexa της Amazon σάς επιτρέπει να μεταφράζετε λέξεις και σύντομες προτάσεις σε 37 γλώσσες, με απλή φωνητική εντολή.
Έχει εγκατασταθεί από 4,5 εκατομμύρια χρήστες από τον Ιούνιο του 2017 έως τον Μάιο του 2020 και αναφέρθηκε στη New York Times ως μία από τις πιο διασκεδαστικές και χρήσιμες εφαρμογές για την Alexa.

Μάθετε περισσότερα

Meeting Recorder

Το Meeting Recorder είναι ο προσωπικός σας βοηθός για συνέδρια και επαγγελματικές συναντήσεις. Ηχογραφεί και μεταγράφει αυτόματα τις επαγγελματικές συναντήσεις σας και σας επιτρέπει να αναζητάτε λέξεις και φράσεις μέσα στις ηχογραφήσεις του.

Μάθετε περισσότερα

Whisperer

Το Whisperer είναι ο διακριτικός σας διερμηνέας. Σας επιτρέπει να καταλαβαίνετε τι λένε οι γύρω σας σε 29 γλώσσες. Διαβάστε τη μεταγραφή στην οθόνη σας ή συνδέστε τα ακουστικά για να την ακούσετε.

Μάθετε περισσότερα

MyMemory

Η μνήμη MyMemory είναι η επαγγελματική εναλλακτική του Google Translate. Αναζητά τη μετάφραση που χρειάζεστε στη μεγαλύτερη βάση δεδομένων στον κόσμο με περιεχόμενο που έχει μεταφραστεί από επαγγελματίες. Αυτή η βάση δεδομένων δημιουργήθηκε από μια συλλογή δίγλωσσων εγγράφων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Εθνών, η οποία περιέχει περισσότερες από 40 δισεκατομμύρια λέξεις και είναι διαθέσιμη για το κοινό.

Μάθετε περισσότερα

Τα λογισμικά μας με ανοιχτό κώδικα

Επαγγελματικό Εργαλείο CAT
Ανοιχτού Κώδικα

Το Matecat είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο CAT (υποβοήθησης μετάφρασης) που συνδυάζει συλλογικές μεταφραστικές μνήμες, γλωσσική διασφάλιση ποιότητας (QA) και προσαρμοζόμενη νευρωνική μηχανική μετάφραση.

Λήψη πηγαίου κώδικα

Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο προγραμματιστή
Μηχανική Μετάφραση
Ανοιχτού Κώδικα

Το ModernMT είναι λογισμικό προσαρμοζόμενης νευρωνικής μηχανικής μετάφρασης, αποκλειστικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες. To ModernMT έχει καταταχθεί στην κορυφή σε επιστημονικούς διαγωνισμούς, όπως είναι ο WMT18.

Λήψη πηγαίου κώδικα

Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο προγραμματιστή
Εξαγωγή Περιεχομένου
Ανοιχτού Κώδικα

Τo Matecat Filters είναι λογισμικό που μετατρέπει τα αρχεία XLIFF σε άλλους τύπους αρχείων και αντίστροφα, χωρίς να χάνεται η μορφοποίηση. Αυτήν τη στιγμή, το Matecat υποστηρίζει 71 μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων Google Drive.


Λήψη πηγαίου κώδικα

Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο προγραμματιστή

Τα πειράματά μας

Εργαλείο αναγνώρισης προφορικού λόγου

Το Εργαλείο αναγνώρισης προφορικού λόγου αναγνωρίζει αυτόματα τη γλώσσα ενός προφορικού κειμένου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ταξινομήσετε ηχογραφήσεις που διαρκούν από 1 δευτερόλεπτο έως 1 λεπτό. Αυτήν τη στιγμή υποστηρίζει 8 γλώσσες.

Μάθετε περισσότερα ή πραγματοποιήστε Λήψη του API
Εργαλείο εξαγωγής ορολογίας

Αυτό το εργαλείο εξάγει αυτόματα την ορολογία ενός τεχνικού θέματος από ένα γραπτό κείμενο. Μπορεί να βοηθήσει τους μεταφραστές να εντοπίσουν τις δυσκολίες ενός εγγράφου, αλλά και να απλοποιήσει τη διαδικασία δημιουργίας γλωσσαρίων.

Μάθετε περισσότερα ή πραγματοποιήστε Λήψη του API
Εργαλείο ανάλυσης αναγνωσιμότητας

Οι γραπτές πληροφορίες, ειδικά στο διαδίκτυο, πρέπει να είναι εύκολες στην ανάγνωση και άρτια δομημένες. Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να καταλάβετε αν ένα κείμενο είναι εύκολο στην ανάγνωση ή χρειάζεται βελτίωση.

Μάθετε περισσότερα ή πραγματοποιήστε Λήψη του API
Εργαλείο αναγνώρισης γλώσσας

Το Εργαλείο αναγνώρισης γλώσσας εντοπίζει αυτόματα τη γλώσσα ενός γραπτού κειμένου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αναγνωρίσει το θέμα ενός γραπτού κειμένου, το οποίο έχει συνταχθεί σε γλώσσα που δεν γνωρίζετε.

Μάθετε περισσότερα
Σημασιολογικές σχέσεις

Τι κοινό έχουν οι λέξεις «αεροπλάνο», «πουλί» και «ελικόπτερο»; Αυτή η εφαρμογή αναζητά σημασιολογικές σχέσεις σε ένα κείμενο, αναλύοντας τις στατιστικές ιδιότητες των λέξεων.

Μάθετε περισσότερα
Translated Love

Το Translated Love είναι ένα πρωτότυπο τραγούδι με τις περισσότερες γλώσσες στην ιστορία της μουσικής. To Translated Love είναι επίσης ένα πείραμα που δείχνει ότι το ψυχολογικό προφίλ των χρηστών του διαδικτύου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση ενός μηνύματος αγάπης και ειρήνης.

Μάθετε περισσότερα
Translation Party

Τι συμβαίνει όταν μεταφράζετε μια πρόταση από τα Αγγλικά στα Ιαπωνικά και έπειτα ξανά στα Αγγλικά και ούτω καθεξής επ' άπειρον; Δοκιμάστε το! Και μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε τα πιο αστεία αποτελέσματα στους φίλους σας.

Μάθετε περισσότερα

Έρευνα και δημοσιεύσεις

Η Translated διαδραματίζει ενεργό ρόλο στην έρευνα στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, και ειδικότερα της επεξεργασίας της φυσικής γλώσσας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαία πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα από το 2008, χρηματοδοτώντας τα έργα τους και συντάσσοντας από κοινού επιστημονικές εργασίες.

Μάθετε περισσότερα

Βελτιώνομαι συνεχώς!

Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση ταλαντούχων προγραμματιστών στον τομέα της τοπικής προσαρμογής.
Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε προτάσεις για να βελτιώσουμε αυτές τις εφαρμογές.

Επικοινωνήστε μαζί μας